Yardım lütfen :(

normalmi bilmiyorum ama bendede olmuştu,hatta o dönem yeni hamile kalmışım bilmiyordum henüz günümde geçmemişti o nedenlede şüphelenmemiştim hiç hamile olabileceğimden.bir süre kasıklarımda ağrı olmuştu böyle adet olacakmışım hissi uyandırıyordu bende hatta adet olucam galiba diye ped bile koymuştum bir kaç gün belki adet olurum diye oysaki hamileymişim :) ama yinede isterseniz bir doktora danışın herkeste aynı sonuçları vermeyebilir belki aklınızda kalmasın...

Benim de öyle adet olcakmışım gibi sancı girio ayaklarım buz gibi oluyo hemen çorap giyiyorum. Bi olumsuzluk olsa beta hcg de artış olmaz dimi

Benim de öyle adet olcakmışım gibi sancı girio ayaklarım buz gibi oluyo hemen çorap giyiyorum. Bi olumsuzluk olsa beta hcg de artış olmaz dimi

korkma cnm. bu agrilar cok normal..vucut ilk kez adet olamasigi icin tepki veriyr sadece.
ama siddetli dayanilmaz agrin olursa dr.a basvur..

korkma cnm. bu agrilar cok normal..vucut ilk kez adet olamasigi icin tepki veriyr sadece.
ama siddetli dayanilmaz agrin olursa dr.a basvur..

Cuteheart çok teşekkür ederim seni eylül grubundan takip ediyorum sen de hamileymişsin çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah

Cuteheart çok teşekkür ederim seni eylül grubundan takip ediyorum sen de hamileymişsin çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah

aamin cnm. tesekkur ederim.

tabiki bir olumsuzluk olsa beta hcg de artış olmaz zaten tehlikeli anlar yaşarsınız sorun olsaydı.düşük kanama vs gibi...kontrollerinizi düzgün bir şekilde yaptırırsanız hiç bir sorun olmaz kendinizede dikkat etmelisiniz bu arada...Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayıda nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…