• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim lutfen

ikizler81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
3
0
36
İstanbul
Arkadaslar iki haftadir diyet ve sabah aksam spor yapiyorum bu sabah tartildigimda gram oynamiyordu moral sifir malesef sigara iciyorum acaba kilo vermeyi engellermi bilen arkadaslar cevap bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mp

Arkadaslar iki haftadir diyet ve sabah aksam spor yapiyorum bu sabah tartildigimda gram oynamiyordu moral sifir malesef sigara iciyorum acaba kilo vermeyi engellermi bilen arkadaslar cevap bekliyorum

Mp

arkadaşım merhaba bende sigara kullanıyorum bildiğim kadarıyla zayıflatıyo kilo aldırır diye birşey hiç duymadım keşke içmesek ama :)))

Evet keske birakabilsem ama bir diyetisyenden duymustum sigaranin kilo vermeyi yavaslattigini metabolizma hizimda gayet dusuk

Mp

Sigara içmenin kilo alımıyla tek ilgisi şu olabilir.Sigara bkırkma sürecinde ağız alışkanlığı geçene kadar daha çok yemek yiyip ağzın dolu olması sağlanıyor.
Bu yüzden sigara bırakanlar da kiol alımı gözükebilir fakat sonradan alınan geçiçi kilolardır bunlar ve kurtulması en kolay olanlar olacaktır.
Yani sigarayı bırakalım :)

Back
X