yardim lutfen..

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
Merhaba arkadaşlar...
Önceki konularimi okuyanlar bilir oyuzden çok sıkmadan derdimi anlatmak istiyorum..dün eşimle dışarı çıktık gezdik yürüdük dolaştık güzel zaman geçirdik am ben baktım ki hiç sohbet etmiyoruz...sadece suan benim ailevi sorunlarim var eşimle onları çözmeye çalışıyoruz bi ara onu konuştum...bide ben dert yandım sen hiç bi hayalini düşüncenin anlatmiyosun diye oda suan bi an evvel borclarimiz bitsin istiyrm sonrası zaten güzel olcak düşüncem acaba borcumuz biterse rahat bi hayata kavusurmuyuz diye düşünüyorun dedi..şöyle bi evliliğime bakıyorum..daha bir yılda yaşadığımız sorunlardan ötürü çok monoton bi hal aldı..kavga etmeden günü bitirelim diye bakıyoruz ..bi yandan ben kendimi cok saldim kendime bakmıyorum bile.ben artık çeki düzen vermek istiyorum...eskisi gibi aşk kokan bi ev istiyorum..heyecan istiyorum..kendimese çeki düzen vermek istiyorum...neler yapabilirim???

Gün içinde yaptıklarınızı birbirinize anlatsanız,sonra biraz da dedikodu yapsanız hoş olmaz mı?

kitap, gazete ... ona okuduğunuz-öğrendiğiniz güzel şeylerden bahsedin.

türkiyenin ve dünyanın içinde bulunduğu karmaşık durumlardan bahsedin

yeni yemek tarifleri öğrenin şöyle yapsam nasıl olur sever misin falan

birlikte yarışma programları izleyip tahminlerde bulunun.

benim aklıma bunlar geldi. umarım cıvıl cıvıl aşk dolu yuvanıza tekrar kavuşursunuz.

mobilyaların yerlerini değiştirin..eviniizi sirkeli suyla silin akşam yemeği için değişik ve güzel bi sofra kurun....böyle böyle başlayın yavaştan yavaşa..müsait olursanız kuaföre gidin

Erkekler futbol ve siyaset konusmayi severler. Internetten gundemi takip edin. Bu tur sohbetler acin. Esim ogrenmeden ben haberleri ogrenirim bazen( ozellikle tuttugu takimla ilgili). Konu actigimda cok sasirir ilgisini ceker.

Öncelikle kendinize bakarak işe başlayabilirsiniz ama bundan kastım seksi iç çamaşırları giyin, şehvetli olun vs değil, örneğin saçlarınızı kestirin, boyatın eve geldiğinde onu güzel bir kıyafet ve hafif makyajla karşılayın. Ve en önemlisi güzel şeylerden bahsedin. Ailevi sorunlarınız, borçlarınız olsa da her şeyin üstesinden birlikte gelebileceğinizi hissettirin. mutluluklarınızı ertelemeyin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

size bir elti lazım

Inş tsk ederim çoğu zaman yeni yemekler yapiyrm zaten

mobilyaların yerlerini değiştirin..eviniizi sirkeli suyla silin akşam yemeği için değişik ve güzel bi sofra kurun....böyle böyle başlayın yavaştan yavaşa..müsait olursanız kuaföre gidin

Evi mutlaka sirkeli suyla silerim zaten...kuaföre gitmeyi bende düşünüyorum..biara güzel sofralar kuruyorsunuz ama artık yapmiyrm..yine yapmam lazım herhalde

Erkekler futbol ve siyaset konusmayi severler. Internetten gundemi takip edin. Bu tur sohbetler acin. Esim ogrenmeden ben haberleri ogrenirim bazen( ozellikle tuttugu takimla ilgili). Konu actigimda cok sasirir ilgisini ceker.

Esimde çok sever ve ben bi kadın olarak ofsaytı çözdüm hatta maç izlerken bazen bak korner diyorum veya yorum yapiyrm...

Evet ben ışte saldim kendimi sacimla basimla ilgilenmem lazim..bazen eve geldiğinde daha güzel giyinmişsem gözleri daha çok benim üstümde oluyo farkediyorum ama salmisim ya kendimi devamlılık arz etmiyo :'(

tekdüzeleşmek bu
birsüre sonra malesef kaçılımıyor
ama çözümü var
sosyal ortamlarda daha sık bulunmak
yanlız şanınıza kalmak yerine arkadaş ortamı ne biliyim 2 3 aile toplanıp tatile gitmek
bu tarz şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…