yardım lütfen

sinemmm01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
20
4
86
35
yaklaşık bir senedir ilişkim var. ben evlenmek istiyorum ama o en az üç sene sonra diyor. çünkü daha işi yok askerliği yok kpss çalışıyor. ben hazırım evlenmeye ama o daha değil. aileme ev alacam diyor. ben de evlenip yuva kurmak istiyorum artık üç sene çok fazla geliyor. iyi anlaşıyoruz birbirimizi de seviyoruz ama bilmiyorum bi akıl verin sizin de başınıza böyle bi durum geldi mi

kpss ye çalışacak da, girecekte, iyi bir puan alacak da, sonra kim bilir kaçıncı tercihte atanacak
sonra da askerliği var bunun...

evet birlikteyiz şu an böyle bi şey yazdığım için vicdan azabı çekiyorum zaten ama kimseye anlatamıyorum anlamıyo kimse beni. çok da mutluyuz arada sırada yüzyüze görüşüyoruz iki haftada bir gibi. dersaneye gidiyo çalışıyo inanıyorum atanacağına ama uzaktan beklemesi çok zor oluyo. benimle evlenmek istemediğini falan düşünmeye başladım artık. eskisi gibi değil çok fazla vakit ayırmıyo

evet birlikteyiz şu an böyle bi şey yazdığım için vicdan azabı çekiyorum zaten ama kimseye anlatamıyorum anlamıyo kimse beni. çok da mutluyuz arada sırada yüzyüze görüşüyoruz iki haftada bir gibi. dersaneye gidiyo çalışıyo inanıyorum atanacağına ama uzaktan beklemesi çok zor oluyo. benimle evlenmek istemediğini falan düşünmeye başladım artık. eskisi gibi değil çok fazla vakit ayırmıyo
ama yoğun çalışıyorsa sınava, sana eskisi kadar çok vakit ayıramayabilir, normaldir
şu anda birliktesiniz ama atandığı zaman hayatında olacak mısın bakalım? ona güveniyor musun ne olursa olsun beni bırakmaz diyebiliyorsan bekle derim, yoksa zaman kaybetme

daha ayrıntılı anlatıyım kimseye diyemiyorum zaten. ailesinin durumu iyi değil dersane parasını da ben veriyorum çalışıyorum çünkü. ben teklif ettim bunu o da borç olarak kabul etti

Ne aceleniz var anlayamadım adam gayet mantıklı düşünüyor böyle bişeye takılıp bunu böyle ıncık cıncık dert haline getiren birisi evliliğe ne kadar hazırdır bilemedm.. Az sabır bakalım zaman ne gösterecek.. Bu arada o bunları yaparken siz ne yapıyorsunuz kendinizi geliştrmek adına yada ayaklarınızın üstünde durmak adına

Ne güzel işte evlilikte çok matah bişey hakikaten yok bekleyin biraz hayatınızı yaşayın:))

teşekkür ederim
Ne güzel işte evlilikte çok matah bişey hakikaten yok bekleyin biraz hayatınızı yaşayın:))
teşekkür ederim bana gelen tepkiler genelde bırak onu sen ondan üstünsün daha onun askerliği falan var diyolar psikolojim bozuldu ben de daha yeni atandım zaten bi üstünlüğüm olduğunu düşünmüyorum ama ben artık yalnız yaşamaktan bunaldım. tek yaşıyorum ailem uzakta çok mu bencilim

teşekkür ederim

teşekkür ederim bana gelen tepkiler genelde bırak onu sen ondan üstünsün daha onun askerliği falan var diyolar psikolojim bozuldu ben de daha yeni atandım zaten bi üstünlüğüm olduğunu düşünmüyorum ama ben artık yalnız yaşamaktan bunaldım. tek yaşıyorum ailem uzakta çok mu bencilim
yooo bencillik değil bu
sen eline ekmeğini almış ayaklarının üzerinde duran bir insansın tabiki evliliği düşünmeye başlayacaksın normal bir durum bu...
askerliği varsa nolmuş ki?
ben eşimle tanıştığımda da askerliğini daha yapmamıştı, işi vs yoktu
yaşlarımız da küçüktü 18 yaşındaydık, 9 sene bekleyip evlendik. ben ona güvendim, o bana güvendi sonunda da evlendik ha ama hiçbişeyin garantisi yok hayatta, o zamana kadar herşey değişebilir de

yooo bencillik değil bu
sen eline ekmeğini almış ayaklarının üzerinde duran bir insansın tabiki evliliği düşünmeye başlayacaksın normal bir durum bu...
askerliği varsa nolmuş ki?
ben eşimle tanıştığımda da askerliğini daha yapmamıştı, işi vs yoktu
yaşlarımız da küçüktü 18 yaşındaydık, 9 sene bekleyip evlendik. ben ona güvendim, o bana güvendi sonunda da evlendik ha ama hiçbişeyin garantisi yok hayatta, o zamana kadar herşey değişebilir de
o zaman en iyisi bekleyip görmek galiba bendeki çevre baskısı. kuzenlerim hep nişanlı artık benden bekliyorlar ben de onu sıkıştırıyorum artık bunaltıyorum onu evlilik diye diye.

o zaman en iyisi bekleyip görmek galiba bendeki çevre baskısı. kuzenlerim hep nişanlı artık benden bekliyorlar ben de onu sıkıştırıyorum artık bunaltıyorum onu evlilik diye diye.
o da yazık açıklama yaptı uzun uzun aileme ev almam lazım atanmam lazım diyor.. hem evlilik için para ayırıp hem de ev alamam diyor.

bunaltsan da değişen bişey olmaz canım çünkü işi yok, askerliğini yapmamış vs. şu anda gelip seni istetse ailen verecek mi bu durumda?
belki sevgilin de seni istetmeye çekiniyordur bu sebeplerden dolayı?
onu sıkıştırır bunaltırsan zaten olacağı varsa da olmaz çünkü şu anda sınav stresi yüzünden zaten yeterince bunalmıştır

bunaltsan da değişen bişey olmaz canım çünkü işi yok, askerliğini yapmamış vs. şu anda gelip seni istetse ailen verecek mi bu durumda?
belki sevgilin de seni istetmeye çekiniyordur bu sebeplerden dolayı?
onu sıkıştırır bunaltırsan zaten olacağı varsa da olmaz çünkü şu anda sınav stresi yüzünden zaten yeterince bunalmıştır
zaten isteyeemz evet dedğim gibi ailesinin durumu da iyi değil onun ailesi de karşı çıkar.

Hiiçççç kafanı karıştırma yavrucuğum başka denizlere yelken aç zaten fikir ayrılıklarıyla mutsuz olursunuz....

Hiiçççç kafanı karıştırma yavrucuğum başka denizlere yelken aç zaten fikir ayrılıklarıyla mutsuz olursunuz. Sen kendini hazır hissediyorsun 3 yıl sana 10 yıl gibi gelir. kendin gibi hazır birini bul.

Back
X