yardım lütfenn

sekinci

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2006
240
54
318
41
Hatay
merhaba şubat anneleri.ben şubat 20 de ikinci ogluşumu kucagıma aldım
sorum şu bebegim 2,5 aylık dogdugundan beri hem meme emiyo hem mama veriyorum.sebebi sarılıktan 3 gün ışık tedavisi gördü.dr kuvezden çıkarmayın sütünüzü sagın biberona koyun verin dedi.sütüm olmadıgında mama vermek zorundada kaldım.ben ogluma aptamil 1 kullanıyorum.ama hiç gelişmiyo.neden olabilir.mamayımı degiştirmeliyim.öneriniz varmı.2.870 dogdu.şimdi 5 kilo.dr gelişimi iyi dedi.
ama bana göre çok küçük hala

canim bence hicbi sorun yok bak doktorunda öle demis bence kilosuda ii...hem bazen bebkler birden hizla kilo aliyo bi bakiyosun birden kilo alimi yavasliyoher bebegin gelisimide farkli baska bebeklerle kiyaslamamak lasim...

benim oglumda 17 subatta dogdu..3300 gr dogmustu.ödem ne gidince 3070 kalmisti....en son 3 hafta önce 5050 gr haftaya doktorda randevumuz var bakalim nekadar olmus..ama 6 kiloya ulastigimizi hic sanmiyorum...ben sadece anne sütü veriyorum...

ama istersen degisik bi mama kullan bakalim degisecekmi kilo alimii

biz annelere göre yawrumuz istedigimiz kiloyuda alsa yine azmi deyip durruz..esim simdiden tembih ediyo bak haftaya gittigimizde istedigin kilo cikmazsa üzülme diye..babalar daha rahat bizler ise hep böle telasliyizzz aslinda sagliklari yerindeyse biraz bizlerde kafayi takmamaliyiz tabi basarabilirsekkk

aptamilin bir maması daha var milimul daha tatlı mama yemeyenler bile severek yiyor netten falanda araştırıp deneyebilirsin benim ilk bebeyim aptamili yemedi milumili kullamdım ama kiloya farkı varmıydı hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…