• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfennn....

leesunggi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
35
3
6
30
ne yapmam gerekiyor bilemiyorum kızlar...2016 eylül ayında arkadaşım sözlendi.Eniştemin yanında çok sammimi olduğu arkadaşıda gelmişti.oda beni beğenmiş gerçi ilk gördüğümde bende hoş çocuk diye içimden geçirmiştim.ben o zmnlar bilgisayar kursu veriyordum.sanırıım çocuğun işi yok tam bilmiyorum.2017 temmuz 29 da düğünleri vardi . Ben arkadaşınım sağdıcı oldum enişteninde o çok samimi oldupu arkadaşı sağdıcı oldu.Biz iki gün birlikte zaman geçirdik ve ben çocuktan çok etkilendim.Bir hatadır aklımdan çıkmıyor.ben ondan böyle etkilenmeden önce arkadaşım bana sizin aranızzı yapalım dedi ama ben işte işi gücü önemli ben kimseye söz veremem tarzında şeyler söylemiştim.Çocukta benim için kız öğretmen beni kabul etmezki demiş.Ama ben şimdi görüşmek tanışmak istiyorum doğru mu yanlışmı bilmiyorum ama ne yapmam lazım sizce mantıklı düşünüp hiç mi bulaşmasam yada artık bir şeyler için adım mı atsam..

ne yapmam gerekiyor bilemiyorum kızlar...2016 eylül ayında arkadaşım sözlendi.Eniştemin yanında çok sammimi olduğu arkadaşıda gelmişti.oda beni beğenmiş gerçi ilk gördüğümde bende hoş çocuk diye içimden geçirmiştim.ben o zmnlar bilgisayar kursu veriyordum.sanırıım çocuğun işi yok tam bilmiyorum.2017 temmuz 29 da düğünleri vardi . Ben arkadaşınım sağdıcı oldum enişteninde o çok samimi oldupu arkadaşı sağdıcı oldu.Biz iki gün birlikte zaman geçirdik ve ben çocuktan çok etkilendim.Bir hatadır aklımdan çıkmıyor.ben ondan böyle etkilenmeden önce arkadaşım bana sizin aranızzı yapalım dedi ama ben işte işi gücü önemli ben kimseye söz veremem tarzında şeyler söylemiştim.Çocukta benim için kız öğretmen beni kabul etmezki demiş.Ama ben şimdi görüşmek tanışmak istiyorum doğru mu yanlışmı bilmiyorum ama ne yapmam lazım sizce mantıklı düşünüp hiç mi bulaşmasam yada artık bir şeyler için adım mı atsam..
şimdi işi varmı?

işte orasını bilemiyorum o yüzden bi tanısam mı ki diyorum çok herkes onuun için çok efendi diyor sanırım makine müh. bitirmmiş askerliğinide yapmış..
Sanirimla olmaz ama ;) bir arastirin, arkadasiniza sorun. Zaten soylemissiniz hassas oldugunuz noktayi. Arkadasiniz anlayisli olacaktir ve anlatacaktir bildiklerini

valla siz işi gücü yok diye tanışmak istememişsiniz bu tabıkıde önemlı ama sonucta hayat bu sevgılı olsanız yada evlensenız adamı terkmı edıceksınız işten atılsaydı. Önemlı olan konu hoşlanıp hoşlanmadıgınız.

valla siz işi gücü yok diye tanışmak istememişsiniz bu tabıkıde önemlı ama sonucta hayat bu sevgılı olsanız yada evlensenız adamı terkmı edıceksınız işten atılsaydı. Önemlı olan konu hoşlanıp hoşlanmadıgınız.
bir hafatadır aklımadan çıkmıyoristemsiz sürekli onu düşünüyorum bu hıoşlantıdır değil mi? :)

yahu elbet işi gücü olacak siz annenizin karnından işle mi doğdunuz?
belki çocuk iş arıyor, bulamıyor.
belki bulduğu iş çok hayırlı, kazançlı olacak kısmeti bu olacak.
eğer çok hoşlandıysanız tanısanıza.
baktınız serseri, çalışmakta gözü yok, para yiyici elemanın teki o zaman yol verir gidersiniz.
hemen olaya evlilik vs. diye bakmayın önce tanımaya çalışın.

yahu elbet işi gücü olacak siz annenizin karnından işle mi doğdunuz?
belki çocuk iş arıyor, bulamıyor.
belki bulduğu iş çok hayırlı, kazançlı olacak kısmeti bu olacak.
eğer çok hoşlandıysanız tanısanıza.
baktınız serseri, çalışmakta gözü yok, para yiyici elemanın teki o zaman yol verir gidersiniz.
hemen olaya evlilik vs. diye bakmayın önce tanımaya çalışın.
benden sizin gibi düşünmek çok istiyorum ama işte insan bunları düşünmeden de edemiyor illaki düşünüyor.benim annem de bildiği için bu durumnu illaki korkuları oluyor insanın

Tanışır tanışmaz evlenmek zorunda değilsiniz ki. Aklınıza takılan soruları kendisine sorardınız. Hem belki tanıştığınızda hoşunuza gitmeyecek tavırları olacaktı. Bu şekilde acabalarla netleştiremezsiniz hissettiklerinizi. Tanırsanız pişman olmazsınız, emin olursunuz sizin için uygun olup olmadığından. Ancak tanımazsanız aklınızı kurcalamaya devam edecek.

benden sizin gibi düşünmek çok istiyorum ama işte insan bunları düşünmeden de edemiyor illaki düşünüyor.benim annem de bildiği için bu durumnu illaki korkuları oluyor insanın

ya benim anlamadığım işi olmayabilir iş arıyordur bulacaktır zaten düzgün biriyse. tanışmaktan ne zarar gelecek?
hoşlandıysanız arayı soğutmayın belki muhteşem bir insan ne biliyorsunuz ki?

Tanışır tanışmaz evlenmek zorunda değilsiniz ki. Aklınıza takılan soruları kendisine sorardınız. Hem belki tanıştığınızda hoşunuza gitmeyecek tavırları olacaktı. Bu şekilde acabalarla netleştiremezsiniz hissettirinizi. Tanırsanız pişman olmazsınız, emin olursunuz sizin için uygun olup olmadığından. Ama tanımazsanız aklınızı kurcalamaya devam edecek.
evet sanırım artık daha mantıklı düşünmeye başladım çok sağolun :)

Cocuk okulunu okumus, askerligini yapmis gelmis. Sanki bos gezenin bos kalfasiymis gibi kara kara dusunmeniz sacma degil mi? Bu kadar emek verdigine gore is ariyordur, daha bulamamistir. Sonucta herkes lönk diye mezun olur olmaz is bulmuyor.
Bence taniyin. En kotu ne olabilir yani? Baktiniz gozu calismakta degil o zaman kusra bakma dersiniz. Niye bu kadar korkuyorsunuz ki. Belki cok iyi bir is bulacak ama karakterini sevmeyeceksiniz. Hayat. Tanismadan bilemezsiniz.

Cocuk okulunu okumus, askerligini yapmis gelmis. Sanki bos gezenin bos kalfasiymis gibi kara kara dusunmeniz sacma degil mi? Bu kadar emek verdigine gore is ariyordur, daha bulamamistir. Sonucta herkes lönk diye mezun olur olmaz is bulmuyor.
Bence taniyin. En kotu ne olabilir yani? Baktiniz gozu calismakta degil o zaman kusra bakma dersiniz. Niye bu kadar korkuyorsunuz ki. Belki cok iyi bir is bulacak ama karakterini sevmeyeceksiniz. Hayat. Tanismadan bilemezsiniz.
gerçekten çok haklısısnız ama bu zamana kadar kimseyle çıkmadım tanıştığım kişi evleneceğim kişi olsun istiyorum ondan çok korkuyorum sanırım ...

Makina Mühendisi olsa bu kız öğretmen bana bakar mi demez...
Ben mesleklerin sıfatları ile değil, çalışkan,ahlaklı ve dürüst olması ile ilgileniyorum..
Bu ülkede yüzlerce insan askeri ücret ile çalışıyor..
Işine sadakati olup çalıştıktan sonra problem yok..
Çok zengin olur evlilik birliği icersine girilir her şeyini kaybeder o zaman ayrilcak misiniz?
Ama çalışmıyor , nerde buldum orda yedim bir tip ise hiç yanaşmayin...

Son olarak ekliyorum ki ben Nisanlim ile tanıştığım zaman iş arıyordu..
Aylarca işsiz kaldı..
Kahvehane de günlük 30 tl ye çalıştı..
Allah'a binlerce şükür ki şu anda çok iyi .
Ne olacağı belli olmaz .

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X