tgultekin ÖzLedİm.. Kayıtlı Üye 11 Haziran 2008 123 1 96 İstanbul 14 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi tgultekin #1 selam hanımlar,a.s. ya benim derdim şu. göz makyajım bir türlü istediğim gibi olmuyor . sanırın kalem açısından . göz altına kalın siyah çizgi yapıyorlar. kalem markasından mı yoksa ucundan mı kaynaklanıyor. bilen varsa yardım etsiinnnn lütfennn.
selam hanımlar,a.s. ya benim derdim şu. göz makyajım bir türlü istediğim gibi olmuyor . sanırın kalem açısından . göz altına kalın siyah çizgi yapıyorlar. kalem markasından mı yoksa ucundan mı kaynaklanıyor. bilen varsa yardım etsiinnnn lütfennn.
I ikizannesi_84 Ziyaretçi 14 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi tgultekin #2 canım ucu ince aspratörü siyah fara sür çizgiui çek sürme tavsiyemde flormar siyah göz kalemi 3-4 T.L.çoook memnun kalacaksın emin ol
canım ucu ince aspratörü siyah fara sür çizgiui çek sürme tavsiyemde flormar siyah göz kalemi 3-4 T.L.çoook memnun kalacaksın emin ol
tgultekin ÖzLedİm.. Kayıtlı Üye 11 Haziran 2008 123 1 96 İstanbul 15 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi tgultekin #3 ikizannesi_84 .!.: canım ucu ince aspratörü siyah fara sür çizgiui çek sürme tavsiyemde flormar siyah göz kalemi 3-4 T.L.çoook memnun kalacaksın emin ol Genişletmek için tıkla... sağol canım yaa .. bide onu deniyim
ikizannesi_84 .!.: canım ucu ince aspratörü siyah fara sür çizgiui çek sürme tavsiyemde flormar siyah göz kalemi 3-4 T.L.çoook memnun kalacaksın emin ol Genişletmek için tıkla... sağol canım yaa .. bide onu deniyim
ksnkblt Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2008 20 0 86 41 İstanbul 17 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi tgultekin #4 Kalem yaglı oldugu ıcın gun ıcerısınıde akıp gozunun altını sımsıyah kaplayabilir. Dipliner kullanabilirsin surerken dıkkatlı olmak gerekebiliyor ama kalemden daha kalıcı, aglamamak sartıyla..
Kalem yaglı oldugu ıcın gun ıcerısınıde akıp gozunun altını sımsıyah kaplayabilir. Dipliner kullanabilirsin surerken dıkkatlı olmak gerekebiliyor ama kalemden daha kalıcı, aglamamak sartıyla..