yardım lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn

gecen ay serophene diye ialç verdi yumurtalıklar onunla daha hzlı çalışıymus ama o ay olmadı bu ay dinlen dedi çok saçma hem bsyn yok dyr hem ilaç veryr bide her ay kontrole cagırıyooo yasım 23

cnm sanırım yumurtan mı yeterli büyüklüğe ulaşıp çatlamıyor gibi geldi bana daha cok gencsın benim 2 yıldır olmuyor takma kafana belkıde cok stres yapıorsundur nekadardır evlısın?

birde farklı dr denesen..cok memnunmusun doktorundan?
istanbuldamısın?

cnm sanırım yumurtan mı yeterli büyüklüğe ulaşıp çatlamıyor gibi geldi bana daha cok gencsın benim 2 yıldır olmuyor takma kafana belkıde cok stres yapıorsundur nekadardır evlısın?

ilacı kullandıktan sonra doktora gttm tamam çok iyi dedi ilişki için gunler verdi kesn olur dedi ama olmadı 2 yıllk ewlıyım blmıyrum artk duşunmıcem oluruna bırakcam dyrum ama olmuyor

vallahi ben 4 yildir bekliyorum oksun diye senib kadar stres yapmiyorum ...daha simdiden boyleysen ALLAH muhafaza iki yc sene olmazsa ne yapican??? Dilerim en yakib zamanda olur ha bu topiklerde 8-9 senedir olmayan arkadaslar bilgin olsun.... relaaaaxxxx :)

canım 6 ay olmuyor demek için erken bence
psikolojik olarak çok yoğunlaştığın içinde olmayabilir

gecen ay serophene diye ialç verdi yumurtalıklar onunla daha hzlı çalışıymus ama o ay olmadı bu ay dinlen dedi çok saçma hem bsyn yok dyr hem ilaç veryr bide her ay kontrole cagırıyooo yasım 23

canım bazen bir sorun olmasada öyle uzun sürebiliyormuş.. Allah korusun önemli olan sorun olmasın... bi şekilde vakti gelince umarım mutlu haberini alırsın.. stres yapma.. yaşın gençmiş..

canım bazen bir sorun olmasada öyle uzun sürebiliyormuş.. Allah korusun önemli olan sorun olmasın... bi şekilde vakti gelince umarım mutlu haberini alırsın.. stres yapma.. yaşın gençmiş..

arkadaslar biliyorum ben cok erken stres yapmaya basladım ama elmde değil bu arada yarın adet gunum bakalım nolcak allh hepimize yaşatr annelik duygusunu inş

anlıyorum seni cnm..sanırım 1.5 yıl korununca hemen olur zannettın olmayınca da takıntı yaptın..birde insan bebek istedıgı ılk ay hemen olsun istiyor ama dua edelım ınş.6 ay kısa bır süre bırde ne güzel yaşın cok genç..olur inş.hepimizin takma cnm.

anlıyorum seni cnm..sanırım 1.5 yıl korununca hemen olur zannettın olmayınca da takıntı yaptın..birde insan bebek istedıgı ılk ay hemen olsun istiyor ama dua edelım ınş.6 ay kısa bır süre bırde ne güzel yaşın cok genç..olur inş.hepimizin takma cnm.

çok saolun arkdaşlr sizlerle konusauncada haififliyr stresm

yalnız hormon tahlılı filan yaptırdınızmı? gerek sen gerek eşin semen analızı filan? bunları hemen istemezler belkı ama ilerki aşamada birtakım tahliller filan isteniyor.

yalnız hormon tahlılı filan yaptırdınızmı? gerek sen gerek eşin semen analızı filan? bunları hemen istemezler belkı ama ilerki aşamada birtakım tahliller filan isteniyor.

yaptırdık cnm hepsini ama sorun yok dedi doktor burdakı doktorlarad pek guvnmyrum aslında neyse baklım bu ayın sonucu yarın belli olcakk

arkadaslar biliyorum ben cok erken stres yapmaya basladım ama elmde değil bu arada yarın adet gunum bakalım nolcak allh hepimize yaşatr annelik duygusunu inş

canım seni anlamadığımı düşünme sakın
bunlar hemen psikolojiye bağladı diyebilirsin
bende 10 yıllık evliyim ve yok bebeğim
doktorlar her fırsatta kafan rahat olmalı diyor
eşin yaptırdımı hiç sperm testi filan canım

canım seni anlamadığımı düşünme sakın
bunlar hemen psikolojiye bağladı diyebilirsin
bende 10 yıllık evliyim ve yok bebeğim
doktorlar her fırsatta kafan rahat olmalı diyor
eşin yaptırdımı hiç sperm testi filan canım

yok cnm aksine haklısın bn kafamada çok takıyorum ama elmde degilki çıkmıyo aklımdan aallh senınde yrdmcn olsun cnm

yok cnm aksine haklısın bn kafamada çok takıyorum ama elmde degilki çıkmıyo aklımdan aallh senınde yrdmcn olsun cnm

amin sağol canım
cidden bak sen erken başlamışın üzülmeye
maşallah çok gençsin ve yeni evlisin
kafanı rahatlatsan olacak belki
bal tarçın çörekotu denedinmi
yumurtlama konusunda destek bi bitkisel faydalı olur belki

Back
X