Yardım.. ne oldugunu anlayamadım

kocdayi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2020
267
139
18
Hanimlar bu ay adetim normalden daha uzun surdu lekelenmeler halinde. Merak ettim gebelik testi yaptim silik çıktı. Boyle bisey olabilri mi?

Onceki ay normaldekinden az sürdü ve az kanama oldu reglim. Bu ay 4 gun gecikmeli geldi ve normalden uzun sürdü. Normalde cok duzenlidir

Resim atabilir misiniz? Belki gebelik vardır..
Testi attim yarin sabah bir daha yapmayi düşünüyorum. Yani kanama olup da acaba hamilelil olabilor mi? Aslinda ümidi kesmistim adet gelince sonra burd bi kac kisi yazmış adetten sonr hamilelik diye olabilor mi acaba diye test yaptim silik bi sekilde cikti gibi geldi emin de degilim. :)

Testi attim yarin sabah bir daha yapmayi düşünüyorum. Yani kanama olup da acaba hamilelil olabilor mi? Aslinda ümidi kesmistim adet gelince sonra burd bi kac kisi yazmış adetten sonr hamilelik diye olabilor mi acaba diye test yaptim silik bi sekilde cikti gibi geldi emin de degilim. :)
Olanlar varmış evet bende sizin gibi okumuştum. İmkansız değil :) Yarın sabah ilk idrarla yapmaya çalışın testi sonra da atın buraya 😊😊

Gelip bitti yani değil mi? Yine de mümkün.. bir arkadaşım 9 ay boyunca adet görür gibi, adet döngüsünde kanama yaşadı. Tabi ki o kadar yoğun değildi, daha çok lekelenme şeklinde olurdu. Ama oldu yani doğuma kadar..

Kann testi vereyim mi

Eklentiler

• 20200824_074119.webp
    20200824_074119.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 20200824_074110.webp
    20200824_074110.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 42
Sonucun çıktı mı? Çok bariz çift çizgi..

Tebrikler teste gore hamilesiniz. Bir doktora gorunun bakalim. Saglicakla umarim :))))))))))

Back
X