Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resim atabilir misiniz? Belki gebelik vardır..Hanimlar bu ay adetim normalden daha uzun surdu lekelenmeler halinde. Merak ettim gebelik testi yaptim silik çıktı. Boyle bisey olabilri mi?
Testi attim yarin sabah bir daha yapmayi düşünüyorum. Yani kanama olup da acaba hamilelil olabilor mi? Aslinda ümidi kesmistim adet gelince sonra burd bi kac kisi yazmış adetten sonr hamilelik diye olabilor mi acaba diye test yaptim silik bi sekilde cikti gibi geldi emin de degilim. :)Resim atabilir misiniz? Belki gebelik vardır..
Olanlar varmış evet bende sizin gibi okumuştum. İmkansız değil :) Yarın sabah ilk idrarla yapmaya çalışın testi sonra da atın burayaTesti attim yarin sabah bir daha yapmayi düşünüyorum. Yani kanama olup da acaba hamilelil olabilor mi? Aslinda ümidi kesmistim adet gelince sonra burd bi kac kisi yazmış adetten sonr hamilelik diye olabilor mi acaba diye test yaptim silik bi sekilde cikti gibi geldi emin de degilim. :)
Gelip bitti yani değil mi? Yine de mümkün.. bir arkadaşım 9 ay boyunca adet görür gibi, adet döngüsünde kanama yaşadı. Tabi ki o kadar yoğun değildi, daha çok lekelenme şeklinde olurdu. Ama oldu yani doğuma kadar..Testi attim yarin sabah bir daha yapmayi düşünüyorum. Yani kanama olup da acaba hamilelil olabilor mi? Aslinda ümidi kesmistim adet gelince sonra burd bi kac kisi yazmış adetten sonr hamilelik diye olabilor mi acaba diye test yaptim silik bi sekilde cikti gibi geldi emin de degilim. :)
Kesinlikle vermelisinKann testi vereyim mi
Vermelisin çizgi baya belli hamilesinKann testi vereyim mi
Verdim bakalim ikindin belli olacak hadi hayirlisiVermelisin çizgi baya belli hamilesin![]()
Sağlıklı olsun inşallah Progestaron başlarlar büyük ihtimal184 cikti gebeymişim.. yalniz lekelenmem normal değilmiş yarin kadin doguma gidecegim bakalim
Yok olmadiDaha önce hiç kaybınız oldu mu?
Hayırlı olsun..184 cikti gebeymişim.. yalniz lekelenmem normal değilmiş yarin kadin doguma gidecegim bakalim
İnşAllah sağlıcakla kucağına alırsın184 cikti gebeymişim.. yalniz lekelenmem normal değilmiş yarin kadin doguma gidecegim bakalim