Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır normalde de lh hormonu var vücudumuzda silik ya da az koyu görünmesi normal birşey 15-20 gün öyle görenler var her gün aynı saatte 2 saat öncesinde sıvı alımını keserek yapınHanımlar normalde düzenli renk olmadığım için yumurtlama ne zaman bilmiyorum ama ovülasyon testine göre yumurtlamam yakın demek mi? Yani az da olsa çizgi var ya
Teşekkür
2 gündür yapıyorum maalesef reglden 15 gün sonra başladım.Görsel yüklememişsiniz
Yani hiç görünmeye de bilir mi? Düzenli olmadığım için şaşırdım çizgi görünce yumurtlamam yakın mı acaba diyeHayır normalde de lh hormonu var vücudumuzda silik ya da az koyu görünmesi normal birşey 15-20 gün öyle görenler var her gün aynı saatte 2 saat öncesinde sıvı alımını keserek yapın
Bir anda da pik olabilir beta hcg testi gibi değil bu
Reglin bitiminin ertesi günü başlayınYani hiç görünmeye de bilir mi? Düzenli olmadığım için şaşırdım çizgi görünce yumurtlamam yakın mı acaba diye
Anlamıyorum ya![]()
Bi uygulama var dün ki yaptığımı çekip attım 23% Demiş bu günkine 38% yaaa üzülürüm catlamışsaReglin bitiminin ertesi günü başlayın
Hemen regl sonrası bile yumurtlayanlar var
Kiminin çok silik olup sonradan koyulaşıyor falan
Bu normal görünüyor
Ama belki çatlamış ta olabilir
Pikten sonra çatlayınca da böyle oluyor akıntınız falan ne durumda ?
Belki de çatlamamıştır düzensizliğiniz de var çünküBi uygulama var dün ki yaptığımı çekip attım 23% Demiş bu günkine 38% yaaa üzülürüm catlamışsa
Akıntım yeni yeni başlıyor gibi
Yaaa güzel haberler alırız inşallah çok teşekkür ediyroumBende teste döngünün 19. Günü başladım yaptığım ilk günü baya koyu çıktı sanırım yumurtlamayı yakaladım çünkü sonraki günde silikleşmeye başladı diğer günlerde de yapmaya devam edin ben de pco olduğu için geç yumurtlama oluyor.
Merhaba banada yardımcı ola bilirmisiniz adetimin bittiği gunden bir gun sonra başladımReglin bitiminin ertesi günü başlayın
Hemen regl sonrası bile yumurtlayanlar var
Kiminin çok silik olup sonradan koyulaşıyor falan
Bu normal görünüyor
Ama belki çatlamış ta olabilir
Pikten sonra çatlayınca da böyle oluyor akıntınız falan ne durumda ?
Merhaba fotoğraf görmem gerekir koyuluğun oranı önemliMerhaba banada yardımcı ola bilirmisiniz adetimin bittiği gunden bir gun sonra başladım
İlk gun silik çizgiydi ikinci gun koyuydu yumurtlama başlamış oluyor demi bu konuda bana yardımcı olur musnz
M
Merhaba fotoğraf görmem gerekir koyuluğun oranı önemli
T çizgisi C çizgisiyle aynı ya da daha koyu olmalı
Sizin yarın pik olur bu geceyi değerlendirin yumurtaya büyümüş fakat yeterli büyüklükte değil yarın testi tekrarlayın
Teşekkür ederim yorumun içinSizin yarın pik olur bu geceyi değerlendirin yumurtaya büyümüş fakat yeterli büyüklükte değil yarın testi
Siz bence bugunü ,yarını degerlendirin sonra testin silikleşmesini bekleyin o süre içerisinde de günaşırı 2 günde 1 deneyin sperm kalitesi için . Benim şahsen doktorum sabaha karşı öneriyordu ilişkiyi . her türlü yumurtlamayı yakalıyorsunuz nasip olursa tutunur inşAlalhTeşekkür ederim yorumun içinbirliktelğin sayısı önemlimi? Yoksa tek birliktelik yeterli mi?
Yumurtlamak üzeresiniz muhtemelen yarın ya da sonraki gün tam pik olur
Hergun bir kere demi? Kusura bakmayın ben azeriyim fazla kendimide ifade edemiyorumSiz bence bugunü ,yarını degerlendirin sonra testin silikleşmesini bekleyin o süre içerisinde de günaşırı 2 günde 1 deneyin sperm kalitesi için . Benim şahsen doktorum sabaha karşı öneriyordu ilişkiyi . her türlü yumurtlamayı yakalıyorsunuz nasip olursa tutunur inşAlalhve bu süreç içerisinde sağlıklı besleyici şeyler tüketin . Eşiniizide iyi besleyin tek taraflı olmuyor
![]()
Eşimin sperim sorunu yok canım hergun aynı saate yapıyoruz gece uyurkenYumurtlamak üzeresiniz muhtemelen yarın ya da sonraki gün tam pik olur
Eşinizin sperm sıkıntısı yoksa her gün değerlendirmenizi öneririim sıkıntı varsa gün aşırı
Pikten sonra silikleşme göreceksiniz o da çatladığı anlamına geliyor o gün çok önemli 1 gece 1 birliktelik yeterli sperm açısından bu uygun
Canımmm bugünü değerlendirin . Yarını da değerlendirin yarın sabaha karşı ilişki olsa tam yumurtlama döneminde hamile kalma şansınızın yüksek döneminde olduğunuz için en idaal zaman dilimi sabaha karşı benceHergun bir kere demi? Kusura bakmayın ben azeriyim fazla kendimide ifade edemiyorumheyecanlıyım anlamıyorumda fazla
Rabbim hepimizin gonlune gore verin
Bugece ve yarın birliktelik kaç gun sonra ara vermemiz lazım