iyi akşamlar kızlar.bende pco hastasıyım ve hamileyim :)) glifor kullanıyordum.acaba hamiş olduğunuzu öğrendikten sonra sizde metformine devam ettinizmi? devam etmek gerekio mu??
yardımcı olun lütfennn
iyi akşamlar kızlar.bende pco hastasıyım ve hamileyim :)) glifor kullanıyordum.acaba hamiş olduğunuzu öğrendikten sonra sizde metformine devam ettinizmi? devam etmek gerekio mu??
yardımcı olun lütfennn
Selamm bende pko hastasıyım ve hamişimmmm cok sukur rabbime
gliforlar gebe kaldım bence kendiliğimden gebe kaldım çunkı
drum bana bebegi eline alana kadar kullanacaksın dedı
baska unv hastanesıne gıttım oda kullan dedı aynı hastanede asıstan dr kullanma dedı
yanı sadece bı kısı dedı ama ben yınede kullanıyorum
yardımcı olun lütfennn
kızlar endokrin doç. bir doktora gittim. bana gliforu bırakmamı söyledi.şeker ölçüm cihazı verdi ve onla takip yapıorum.ayrıca diyetisyene yönlendirdi ve bir listem var uymam gereken.diyetisyenin dediğine göre en fazla 9 kilo almam lazımmış.şekerimde aslında sınırlar içinde ama kontrollü olmam gerekiyor. 2 kadın doğumcu ile daha görüştüm bu süreçte onlarda gliforu kullanmamı söyledi.sizlere de bilgi vermek istedim
çok teşekkür ederim cnm.benim sana bir sorum olacak.kaçıncı hafta bebeişini ve kalp atışını duydun?ben henüz duyamadım.3 gün önce gittiğimde kese 6 haftalık görünüo bebek görünsün o zman tam ne kadarlık oldugunu söyleyecem dedi doktorum.bende korkuyorum umarım bebişim iyidir :/
çok teşekkür ederim cnm.benim sana bir sorum olacak.kaçıncı hafta bebeişini ve kalp atışını duydun?ben henüz duyamadım.3 gün önce gittiğimde kese 6 haftalık görünüo bebek görünsün o zman tam ne kadarlık oldugunu söyleyecem dedi doktorum.bende korkuyorum umarım bebişim iyidir :/
benım 6 hafta 3 gunlukken yanı 7. haftanın ıcındeyken dr. duyuyorum demıstı ama ben alamamıstım karısık sesler gelıyordu. dr merak etme duyuluyor ama cok derınden 2 hafta sonra gel dedıgınde tamamen duymustuk.bebek gorunuyordu hatta kırmızı fener gıbı bıse yanıp sonuyordu cok guzeldi.merak etme duyarsın inşallah.