Saç Rengi ve Saç Boyama yardım saç rengi açma

yokne

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
103
14
298
Bayanlar saçımı palette buğulu gece rengiyle boyadım fakat rengi bildiğim siyah oldu saç rengim aksın diye burada okuduğum beyaz sabun ve arap sabunu ile yıkadım fakat bir türlü renk açılmadı sizden ricam saçıma zarar vermeden açık renge nasıl dönerim saçlarım yıpransın istemiyorum

Ben c vitaminiyle kepege karsi sampuani karistirip sacima surdum 40 dk beklettim sonra yika akiyo. :cool:

Bayanlar saçımı palette buğulu gece rengiyle boyadım fakat rengi bildiğim siyah oldu saç rengim aksın diye burada okuduğum beyaz sabun ve arap sabunu ile yıkadım fakat bir türlü renk açılmadı sizden ricam saçıma zarar vermeden açık renge nasıl dönerim saçlarım yıpransın istemiyorum
Daha geçen hafta ombre saçlarımı gittim 4.0 kahveye boyadım.siyah oldu tabii :KK43:
Ertesi gün oryal, oksidan ve şampuanı karıştırıp saçıma sürdüm...hemen 5 dk..sonra rutin yıkamamı yaptım...eski rengime kavuştum...ama çok hafif turunculuk oluştu...bugün de 8.1 ile cila yaptım...%90 kurtardım....gerisi yıkamayla düzelecek inşallah :KK51:
Bu arada yıpranma sıfır....

Ne kadar oldu boyayalı?Sık sık yıkayın bol bol kremleyin sacınızı zamanla akar biraz dinlendirip tekrar acarsınız.

Daha geçen hafta ombre saçlarımı gittim 4.0 kahveye boyadım.siyah oldu tabii :KK43:
Ertesi gün oryal, oksidan ve şampuanı karıştırıp saçıma sürdüm...hemen 5 dk..sonra rutin yıkamamı yaptım...eski rengime kavuştum...ama çok hafif turunculuk oluştu...bugün de 8.1 ile cila yaptım...%90 kurtardım....gerisi yıkamayla düzelecek inşallah :KK51:
Bu arada yıpranma sıfır....
Oryal kullanınca yıpranmasından korkuyorum çünkü saçımın altları platindi

TE="feser, post: 42512720, member: 487335"]Birde onu deniyim[/QUOTE]
Dene canm açıcıdan iyidir :KK14: açıcı mağduruyum da:KK16:

Denizden yeni geldim tatlım açılmadı boyadığıma pişman oldum

Siyaha boyadiktan sonra kendin geri acamazsin . Aciciyla kuaforler acmalilar Baska yolu yok diye biliyorum . Koyu renkten aciga gecis zor ama acik renkten koyu ya gecis kolaydir . Boya boyayi acmaz o yuzden kumral renk alip boyarsan siyahin ustune tutmaz . Ilk önce sac tamamen acilmali acici larla onu da kuaforler ayarliyor onun ustune boyayabilirsin

Palettenin yoğun renk açıcısı var ve ben defalarca hem kendime hem ablama ve yengeme yapıyorum sonuç mükemmel. İstediğim her renge girdim ve hiç bir yıpranma söz konusu değil. Mutlaka dene canım.

Back
X