- 1 Ocak 2014
- 481
- 610
- 103

alırsam bır pudra pembe bırde füme renk olabılır... ğperde ve halı önnerılerınıze de açıgım ??
sızce ılk bakışta nasıl bır his bırakıyor... ayrıca tv unıteme uygun olur mu sizce ??Eki Görüntüle 1221819
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1221820 Eki Görüntüle 1221826 Eki Görüntüle 1221820 Eki Görüntüle 1221819 Eki Görüntüle 1221820 arkadaşlar salonumu yenılıyorum .. işe koltuk takımını almak ıle baslamam gerekıyor.. piyasada hep bırbırıne benzer modeller var .. Ben bunu begendım fakat eşime göre kullanışlı değil.. sizce ???
alırsam bır pudra pembe bırde füme renk olabılır... ğperde ve halı önnerılerınıze de açıgım ??
sızce ılk bakışta nasıl bır his bırakıyor... ayrıca tv unıteme uygun olur mu sizce ??Eki Görüntüle 1221819 Eki Görüntüle 1221820
canıııııımmmm üzgünüm ama sattım ben koltugumuucnm ya alakasız olacak ama eskı koltuklarını satıcakmısın![]()
beyaz koltugumu kumaşındaki problem sebebıyle değiştiriyorum canım ,bır de çok fazla rahat bır koltuk ... fakat ben salonda şık bır oturuş ıstıyorum .. eşimin koltuga gömülüp ayaklarını orta sehpaya uzatmasını ıstemıyorummseçtiğin koltuklar çok güzel ben de salonu değiştirirken bunlardan düşünüyorum, resimdeki bu takım kapitone olmasına rağmen çok ta klasik değil modern bi duruşu var (kullanılan kumaşa göre klasik de durabilir tabi) yani ünitenle şık olur bence AMA beyaz koltuğun zaten şahane hiç değiştirme arkadaşa katılıyorum çok sıkıldıysan halı perde yastık falan değiştir ay o caaaaaanım koltuğayazık etme
![]()
çok teşekkürler degerlı yorumlarınız ıcın fakat ben beyaz köşe koltugumu sattım o yuzden yenı bır koltuk alacagım :))perde fonlarıda kahve sanırım onları değişseniz siyahbeyaz yada gri tonlarında cok güzel olur gibi geldi tabi yemek kısmı nasıl onu bilmiyorum
haklısın hemen alamama sebebım de bunlar zaten ... ancak fırma oturma kısmını duz yapabılecegını soyledıAlacağınız koltuk çok ağır ve çok süslü bu koltuk ofis için uygun ama şekilden ve kumaşından dolayı kafanı vurup yatamazsın ve modelden dolayı çok oturduğunda o motif insanın eti şekilli olarka yapışır ve rahatsız eder ben beğenmedim bakımıda zor
hımmm olsun cnm hayırlısı olsuncanıııııımmmm üzgünüm ama sattım ben koltugumuusahıbınden de ...
teşekkürler :))hımmm olsun cnm hayırlısı olsun![]()
ama almak ıstersen ızmırde kısıköyde ve homeart ta var 5800 tl gördum fıyatınıteşekkürler :))