yardım salonumu yeniliyorum sizce bu koltuk takımı nasıl??

Koltuğu nasıl buldunuz ??

• Ankete Katılan
    18
Koltuğun modeli çok şık ama kapitone oturma grupları çok kullanışsız bana kalırsa ama modeli güzel eğer üstünde her gün oturmayacaksanız salon gibi misafirden misafire açacaksanız bunları alın derim ama yok ben günlük kullanacağım dersen biraz sıkıntılı pek kullanışlı değil :KK51:

ayyy çok teşekkürler :)) çok motive oldu şimdi :))
gecenlerde mutfagımdakı tezgah arasını degıstırmıstım ... berbat oldu.. moralım bozuldu gunlerce agladım... sımdı tekrar söküp duvar kagıdı dusunuyorum sence eskı halı sıyah beyaz mozaıklı olan, yenı halı ıse beyaz fayanslı olan .. çok kötü olmuş değil mii??
bence ilk hali daha güzelmiş ama bunda aglanacak gibi de olmamıs yani..

Koltuğun modeli çok şık ama kapitone oturma grupları çok kullanışsız bana kalırsa ama modeli güzel eğer üstünde her gün oturmayacaksanız salon gibi misafirden misafire açacaksanız bunları alın derim ama yok ben günlük kullanacağım dersen biraz sıkıntılı pek kullanışlı değil :KK51:
salonda kullancagız ama yaşam alanımız salon ... vazgectım almayacagım .. ama ne almalıyım bılemıyorum

bence ilk hali daha güzelmiş ama bunda aglanacak gibi de olmamıs yani..
daha guzel olsun dıye bın turlu sıkıntı çektim... tozu kırı gurultusu zamanı ... vs. sonuc ıstedıgım gıbı olmayınca cok uzuldum... daha da kötusu bunu degıstırmek cok zor olacak fayansları nasıl cıkaracagız bılemıyorum...

daha guzel olsun dıye bın turlu sıkıntı çektim... tozu kırı gurultusu zamanı ... vs. sonuc ıstedıgım gıbı olmayınca cok uzuldum... daha da kötusu bunu degıstırmek cok zor olacak fayansları nasıl cıkaracagız bılemıyorum...
yani dediğim gibi kesinlikle kötü değil sadece ilk halini daha cok begendim ama bu fayansada haksızlık etmemek lazım bu da okdukça güzel yani bence hemen değiştirmeyin

Back
X