- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence ilk hali daha güzelmiş ama bunda aglanacak gibi de olmamıs yani..ayyy çok teşekkürler :)) çok motive oldu şimdi :))
gecenlerde mutfagımdakı tezgah arasını degıstırmıstım ... berbat oldu.. moralım bozuldu gunlerce agladım... sımdı tekrar söküp duvar kagıdı dusunuyorum sence eskı halı sıyah beyaz mozaıklı olan, yenı halı ıse beyaz fayanslı olan .. çok kötü olmuş değil mii??
salonda kullancagız ama yaşam alanımız salon ... vazgectım almayacagım .. ama ne almalıyım bılemıyorumKoltuğun modeli çok şık ama kapitone oturma grupları çok kullanışsız bana kalırsa ama modeli güzel eğer üstünde her gün oturmayacaksanız salon gibi misafirden misafire açacaksanız bunları alın derim ama yok ben günlük kullanacağım dersen biraz sıkıntılı pek kullanışlı değil![]()
daha guzel olsun dıye bın turlu sıkıntı çektim... tozu kırı gurultusu zamanı ... vs. sonuc ıstedıgım gıbı olmayınca cok uzuldum... daha da kötusu bunu degıstırmek cok zor olacak fayansları nasıl cıkaracagız bılemıyorum...bence ilk hali daha güzelmiş ama bunda aglanacak gibi de olmamıs yani..
kısıkköy izmir ÖTM MOBILYA DA VE HOMEART TA VAR canım aynısı ... ben 3.500 e almıstım sımdıkı fıyatı 5800tüh kaçırdık desene :)))
yani dediğim gibi kesinlikle kötü değil sadece ilk halini daha cok begendim ama bu fayansada haksızlık etmemek lazım bu da okdukça güzel yani bence hemen değiştirmeyindaha guzel olsun dıye bın turlu sıkıntı çektim... tozu kırı gurultusu zamanı ... vs. sonuc ıstedıgım gıbı olmayınca cok uzuldum... daha da kötusu bunu degıstırmek cok zor olacak fayansları nasıl cıkaracagız bılemıyorum...