- 24 Aralık 2016
- 464
- 233
- 103
- Konu Sahibi RandomBiri_
-
Ah canım :) inek sütü vermedim zaten, benim yediğim süt ve süt ürünlerinden anne sütüne geçenler reaksiyonlara sebep oluyor. Lütfen bilmeden yargılama yapma. Cahil değilim. Sonuç olarak ben diyetimden süt ve süt ürünlerini çıkardım.E. Coli baktersii
Diski dan bulasan bir bakteri...
Temizlige dikkat etmeli doktorun onerilerini yapmalısınız.
Ek olarak 4 aylik bebege inek sutu onerilmiyor..
Alerjik olması da normal.
Ah canım :) inek sütü vermedim zaten, benim yediğim süt ve süt ürünlerinden anne sütüne geçenler reaksiyonlara sebep oluyor. Lütfen bilmeden yargılama yapma. Cahil değilim. Sonuç olarak ben diyetimden süt ve süt ürünlerini çıkardım.
Şuanlık doktor hiç bir şey demedi bu konuyla alakalı ama internette araştırdığım kadarıyla bu açığı kapatmak için takviye başlanıyor. Birdahaki gidişimde artık konuşucam bunu daCahil oldugunu idda etmedim elbette
Ama yazida ben ona veriyormussun gibi anladm
Peki sut yerine ne kullanacaksın
Yogun kalsiyum kaynagi cunky
Şuanlık doktor hiç bir şey demedi bu konuyla alakalı ama internette araştırdığım kadarıyla bu açığı kapatmak için takviye başlanıyor. Birdahaki gidişimde artık konuşucam bunu da
Takviyeyi benim için dedim, kapsül tarzı şeyler oluyor ya hani anlarsın tam olarak tarif edemedim. Ben de hoşlanmıyorum ki bugüne kadar kaç farkli doktora gittik hiç bakmadan gaz diyip gönderdiler. 2 aydır sıkıntı yaşıyoruz hem oğlum hem ben
İnşallahDegerlerine bir baktir olmadi
Dusukse ona gore takviye istersin
Sabir sabir gececek inşallah
Bizimde ishal gibi çok yapmıyor ama yaptığı zaman sulu ve baya kokuyor. Ekşi koku olur ya öyle. 2 aydır anlayamadılar zaten ben cildindeki kızarıklığı çekene kadar. Hadi o neyse bakteri ya bu. Ben çocugumun gazdan mı huzursuz yoksa değil mi anlarım biliyodum. Kaç doktora gittim uğraşmadılar sonunda ortaya çıktı. Başka doktora gitmeliyim evet çünkü ne emebiliyor ne de uyumazken ağlamadan durabiliyor. Tedavi doğru zamanda başlamazsa böbreğe kadar ilerliyor diye okudum demin. İnşallah olmaz kurtuluruz hemen. Çok teşekkür ederim size. Peki şey8 biliyor musunuz kızınızın alerji derecesi ne? Bizim ki düşüğün bi tık üstü gibi. Hafif seviyedeymişBenimde kizim 4 aylik gecmeyen ishal ile dr gittik.ve yanlis teshisle iki şise antibiyotik kullandik.
Alerji uzmani. Iki farkli cocuk dr . Beslenme uzmani. Derken süt alerjisi dediler
Sut ve sut urunleri hatta dana etini de kestim 15 gündür.
Malesef bu alerjinin tedavisi yok gibi.diet yapmama ragmen bu ishal gecmedi.
Ama idrarindaki enfeksiyon icin bence baska bir dr gidin mutlaka
Cok gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?