Yardım ve fikirlerinize çok ihtiyacım var..

cetinbasmerve

Bartu'm..
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
58
0
46
Merhaba arkadaşlar;
O kadar canım sıkkın sizlerden fikir almak iyi gelecek diye düşünüyorum. Ağustos 5 te 2 yaşını dolduracak dünyalar tatlısı bi oğlum var. Bizim tek sorunumuz yemek:( Oğluma hiçbirşey yediremiyoruz. Kahvaltısını yapsa çorbasını yemez çorba yese kahvaltı yapmaz. Dışardan yemek yemeye başladığından beri hiç bilmiyorum ki öğünlerini tam yesin. Yanlış anlaşılmasın her çocuk bir olmaz ve her çocuk yine bütün öğünlerini yicek diye birşeyde yok. Ama bakın bugün 3.gün ve sadece mama içti. Ve bir kaşık makarna:(Yemek yemeyi direk reddediyo yani anlıcağınız ne yaparsam yapayım tadına bile bakmıyo.. Sofraya hep birlikte oturuyoruz onada servis açıyoruz ama tabağına hiçbirşey koydurmuyo koyarsam da hemen döküyo ve tabağını boşaltıyo ve boş tabaktan güya yiyormuş gibi yapıyo. Çok üzülüyorum hatta kahroluyorum. Ben şunada razıyım hani güzel bir kahvaltı yapsa sonra yine yemesin ama vitamin alsın. Bitkisel şuruplar aldım şurubu bile içeremiyorum desem yeridir. Doktora götürüyorum anlatıyorum diyorum bakın 3 gündür bir kaşık bile yemek yemedi. Kilosuna boyuna gelişimine bakıyo gayet iyi diyo. Tamam boyuda kilosuda yaşıtlarına göre gayet normal. Diceksiniz ki madem yemiyo nasıl zayıf değil. İşte onu bende kestiremiyorum. Mama ve süt içiyo halen. Mamayı kseyim diyorum belki iştahı açılır yine yemiyo dudakları kuruyo artık açlıktan mecburen veriyorum. Bir kaşık çorba yedirebilmek için saatlerce sokakta peşinde geziyorum. Karşıma alıp anlatmaya çalışıyorum yok yok.. Anne ıhhıhhhh diyo hemen. Varmı bi öneriniz inanın öyle zor öyle üzüntü veriyor ki.. Hepinize teşekkür ediyorum şimdiden..

Back