Sivilceli Ciltler YARDIM!! Zoretanin kullanicagim icin lazer epilasyonu birakmak zorunda kaldim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Ozgetoprak

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
68
5
16
32
Arkadaslar selam. Doktorum zoretanin kullanmami tavsiye etti. Ancak lazer epilasyonu birakmam gerekiyormus. Yuz bolgemede lazer yaptirdigim icin tuyler cikinca cok rahatsiz olucam. Bu ilaci kullanirken yuzundeki tuylere cozum bulan varmi ? Hangi yontemi kullaniyorsunuz lutfen yardimci olun. Simdiden tesekkurler :)

Merhabalar ben de aynı konudan muzdaribim. Birinci ayım bitti ama bu tüylerden bıyık bölgesi türlerinden nasıl kurtulucam bilmiyorum doktorum lazer yaptırabilirsin dedi ama yorumları okuyunca korktum :))

Merhabalar ben de aynı konudan muzdaribim. Birinci ayım bitti ama bu tüylerden bıyık bölgesi türlerinden nasıl kurtulucam bilmiyorum doktorum lazer yaptırabilirsin dedi ama yorumları okuyunca korktum :))
Nasil yaptitabilirsin dedi ya cogu doktor kesinlikle yaptirmicaksin diyo. Zaten ilac yuzu kurutuyo lazerde yakiyo bence cok zararli olur cilde. Sendemi zoretanin kullaniyosun ?

Nasil yaptitabilirsin dedi ya cogu doktor kesinlikle yaptirmicaksin diyo. Zaten ilac yuzu kurutuyo lazerde yakiyo bence cok zararli olur cilde. Sendemi zoretanin kullaniyosun ?
Evet 1 ayim bitti bugün . Kesinlikle olur dediler ben yarın doktorumu tekrar arayip sorucam inşallah. O zaman burdan tekrar yazarım. Doktorun yanında çalışan bayanlarda kullanıyordu onlar da olur dedi hatta.

Peki yuzunun durumu nasil suan ilacin etkisini hissedebiliyomusun ? Ben bayramdan sonra kullanmaya baslicam. Sasirdim gercekten. Doktorun lazer yaptirabilirsin derse ve yaptirirsan bana sonucunu mutlaka yazar misin :) bide yanaklarina alninada yaptiriyomusun lazeri ?

Suan çene bölgemde ağrılı aknelerim var dudaklarım paramparca gülüyorum çünkü bunu kendim istedim kurtulmak için bunlar şart tabi biraz sinirli de olabiliyorsunuz . Sırt ağrılarım ve burun kuruluğu var ama hayat devam ediyor. olumlu bakmaya çalışıyorum. Üstüne bi de öğretmenim okulda neler olur Allah bilir ama sayılı gün çabuk geçer Rabbim şifa versin hepimize

Amin canim insallah. Benimde okulum bitti calisma hayatini bir kac ay ertelemeyi dusunuyorum bu ilac icin. Umarim guzel sonuclar aliriz hepimiz.

merhaba ben lazer yaptırdım bıyık bölgeme ve hiç sorun olmadı sadece söylüyorsun ve düşük ayarda yapıyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…