Yardım

Calcifer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
59.307
330.209
698
Merhabalar
Eşim işe girecek yalnız işle ilgili şöyle bir sıkıntımız var iş vardiyalı. Ben şu an çalışmıyorum ama kısa bir süre sonra çalışacağım. vardiyalı çalışmanın artı ve ekşi yönleri nelerdir . Kimisi evli için uygun değil diyor. Çok kararsız kaldık . Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Ekleme: eşimin çalışması 3 vardiya benimki 09.00-18.00 şeklide.
Ekleme : Daha iyi açıklamak gerekirse önümüzde bir kaç seçenek var ve bunlardan bir de vardiyalı olan iş. diğer işleri zaten az çok biliyoruz. Vardiyalı sistemde ne gibi zorluklar ve kolaylıklar var bunu tecrübeleri olan arkadaşlardan öğrenmek istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Merhabalar
Eşim ile girecek yalnız işle ilgili şöyle bir sıkıntımız var iş vardiyalı. Ben lu an çalışmıyorum ama kısa bir süre sonra çalışacağım. vardiyalı çalışmanın artı ve ekşi yönleri nelerdir . Kimisi evli için uygun değil diyor. Çok kararsız kaldık . Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Kaç vardiya 3 mü çevrem de çok var öyle çalışan erkek-kadın vardiya şeklinde onlar 3 vardiya çalışıyorlar evli de var bekarda gece vardiyası biraz zor oluyor diyorlar sadece ama alışıyor insan.

Merhabalar
Eşim ile girecek yalnız işle ilgili şöyle bir sıkıntımız var iş vardiyalı. Ben lu an çalışmıyorum ama kısa bir süre sonra çalışacağım. vardiyalı çalışmanın artı ve ekşi yönleri nelerdir . Kimisi evli için uygun değil diyor. Çok kararsız kaldık . Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Eğer bayan çok yoğun çalışmıyorsa vardiya sorun olmaz. Tabiki kaç vardiya olduğu da önemli. İki vardiya mı yoksa 3 vardiya mı? Yeğenimin eşi 3 vardiyalı çalışıyor ve yeğenim çalıştığı dönemde pek karşılaşamıyorlardı. Yeğenimde uzun saatler çalıştığı için ayda 1 hafta hiç görüşmüyorlardı desem yeri. Eşinin şartları çok iyi olduğundan yeğenim işi bıraktı. Herkes rahat.

Valla işsiz ve muhtaç olmaktan iyidir bence. Hem doktorlar, hemşireler, polisler de vardiyalı çalışıyor çoğunlukla. Onlar hiç evlenmiyor mu yani?! Ekmek peşinde alın teri döküyor herkes.

Valla işsiz ve muhtaç olmaktan iyidir bence. Hem doktorlar, hemşireler, polisler de vardiyalı çalışıyor çoğunlukla. Onlar hiç evlenmiyor mu yani?! Ekmek peşinde alın teri döküyor herkes.
Bunları sormadım ki, ya da bilmediğim şeyler değil. Bir kaç iş seçeneği var ve vardiyalı sistemdeki tecrübeleri sordum. Duyar kasmanıza gerek yok

Eğer bayan çok yoğun çalışmıyorsa vardiya sorun olmaz. Tabiki kaç vardiya olduğu da önemli. İki vardiya mı yoksa 3 vardiya mı? Yeğenimin eşi 3 vardiyalı çalışıyor ve yeğenim çalıştığı dönemde pek karşılaşamıyorlardı. Yeğenimde uzun saatler çalıştığı için ayda 1 hafta hiç görüşmüyorlardı desem yeri. Eşinin şartları çok iyi olduğundan yeğenim işi bıraktı. Herkes rahat.
3 vardiya şekilde. Çevremde bu şekilde evli çalışan kimse olmadığı için Kararsız kaldık

Kaç vardiya 3 mü çevrem de çok var öyle çalışan erkek-kadın vardiya şeklinde onlar 3 vardiya çalışıyorlar evli de var bekarda gece vardiyası biraz zor oluyor diyorlar sadece ama alışıyor insan.
Teşekkür ederim :)

3 vardiya şekilde. Çevremde bu şekilde evli çalışan kimse olmadığı için Kararsız kaldık
Eğer maaşı iyiyse kabul etsin bence birde küçük bir yer mi büyük bir yer mi buda önemli tabi orada çalışanlar var ise onlarada sorsun.

Eğer maaşı iyiyse kabul etsin bence birde küçük bir yer mi büyük bir yer mi buda önemli tabi orada çalışanlar var ise onlarada sorsun.
Havayolu şirketi. Tanıdık kimse yok işe girmeden çalışanlardan bilgi alamaz

Bunları sormadım ki, ya da bilmediğim şeyler değil. Bir kaç iş seçeneği var ve vardiyalı sistemdeki tecrübeleri sordum. Duyar kasmanıza gerek yok
Neden kızdınız ki? Madem tereddütleriniz var, bu seçeneği direk eleyin o zaman. Diğer seçeneklere bakın. Ama muhtemelen vardiyalı olduğu için bu işin maaşı diğerlerinden yüksektir, o yüzden kafanız karışmıştır!
Ayrıca diğer vardiyalı işlerle sizin sorunuzu somutlamak ve evlilerin de pekâlâ vardiyalı çalışabileceğini somut örneklerle anlatmak istemiştim. Duyar kasmadım, tavrınızı da hiç hoş bulmadım. İyi geceler!

Neden kızdınız ki? Madem tereddütleriniz var, bu seçeneği direk eleyin o zaman. Diğer seçeneklere bakın. Ama muhtemelen vardiyalı olduğu için bu işin maaşı diğerlerinden yüksektir, o yüzden kafanız karışmıştır!
Ayrıca diğer vardiyalı işlerle sizin sorunuzu somutlamak ve evlilerin de pekâlâ vardiyalı çalışabileceğini somut örneklerle anlatmak istemiştim. Duyar kasmadım, tavrınızı da hiç hoş bulmadım. İyi geceler!
Yorumun için teşekkürler iyi geceler

Arkadaşlar mevzu para ihtiyacı zorunluluk değil. Önümüzde bir kaç iş seçeneği var. Bunlardan biri de vardiyalı sistem. Diğer sistemi biliyorum zaten. Maaşlar birbirine yakın. Hepsini önümüze koyup bir seçim yapmamız lazım. Tek bilmediğim çalışma sistemi de vardiyalı sistem. Eşi vardiyalı çalışan varsa ne gibi zorlukları ya da kolaylıkları var bunları soruyorum. Mecbur kalmış olsaydım zaten sormazdım direk kabul ederdik

Diğer seçenekler neler? Sonuçta her işin bir eksisi vardır. Artılarını da siz söyleyin nedir yani maaşı mı iyi, evinize mi yakın, nispeten daha güvenli bir is mi?

Burada bayanın iş şartları önemli. Vardiyaya alışılıyor orda sıkıntı Yok. Ama sizin izinleriniz eşinizin izin günüyle denk gelemiyorsa sıkıntı. Bu durumda da eşinizin şartları (maaş, prim, mesai ücreti, özel sağlık sigortası, ekstra ihtiyaç geliri mesela kıyafet çeki) önemli. Sizin çalışmanız yada çalışmamanız çok farketmiyorsa o zaman hiç düşünmeden kabul etsin bence.

Back
X