Yardim

Yazdıklarınızdan aşık bir kadın elektriği almadım. Aldatıldığınızı düşündüğünüz saniyede "evi bana ver" cümlesini telaffuz etmenizden de bu anlaşılıyor.. Eşinizin bir haltlar karıştırdığı zaten ayan beyan ortada. Bence ikinizin arasında aşk yok bu iki taraflı bir durum. Bitirilmesi gereken bir evlilik olduğunu düşünüyorum...
Evi tabii ki bana verecek beni bu hale soktu onunla bir de mal paylaşımı yapamam oturup benden sonra ona mi yedirsin bütün emeklerimi

2 Yıl çok uzun zaman bence neler yaşadığı bilinmez ama 2 yıl bu erkek ne yaptı,ya da neden 2 yıl bu adamı bekledi?Bence soruların cevabını kendine sorup öyle karar vermeli.
Eski konularımda var neler yaptığı temel sebep ailesinin akıl hastası gibi davranması ve kendisinin asla benim yanımda olmaması beni onlara ezdirmesi beni ondan soğuttu.Onlardan önce güzel bir ilişkimiz vardı.Ama her şeyi kabullenen ben bunu kabullenemiyorum bitirmek istiyorum

Nasıl rezil bu erkekler artık midem kaldırmiyor. Gece yarısı uyudun mu diyor bir de 13 dk önce instagramdaydin ne cvp vermedin diyor. Bunlar baya sevgili gibi. Bir de bazısı atıp tutar benim eşim aldatmaz der görün işte hepsi aynı halt. Cehennemin dibine kadar defolsun pislik herif inanılmaz sinirlendim karısının yanında bu mesajlar varsa dışarda bu erkekleri dusunemiyorum!
Ve ben bu adamı 10 yıldır ta iyorum nelerini affettim görmezden geldim bu artik son damlaydi

Allah yardımcın olsun.Eşinden ilgini keserek buna sen de zemin hazırlamış olabilirmisin?Çocuk için düşünürsek iyi bir baba ise ve kendini düzelteceğine inanıyorsan yuvanı yıkma derim
Evet ilgimi kestim çünkü beni ailesine ezdiriyordu onu her şeyine rağmen el üstünde tutacak değilim kadınlar bu kafada olduğu sürece daha cook aldtılıp oturur

Merhabalar,
Kızlar eşim birkaç gündür iş arkadaşıyla mesajlasiyor.Kizi tanıyorum iş yerine gittiğimde görüşürüm arada. kız sınava girecek durmadan ona şu ne bu ne diye soruyor kız da normal cevap veriyor sesimi çıkarmayıp beklemeye karar verdim.Okudugumu belli etmedim.Dun gece saat 2'de mesaj atmış kiza uyudun mu diye sonra kız cevap atmamış daha 13 dk önce instegramdaymissin görüyorsun cevap vermiyorsun falan yazmis kız da yok gormedim falan demiş.Simdi hepimiz biliyoruz gecenin vakti gelen uyudun mu mesajı ne demek bu saat oldu hala seni dusunuyorum demek.Sabah suratsız kalktım hala ona mesaj yazıyordu yanımda gördüm.Napiyorsun sen ya dedim kaç gündür sesimi çıkarmıyorum çekinmiyorsun da dedim.Naptim falan dedi.Normalde benim tarzım değildir karşıma alıp konuşmak eskiden olsa ortalığı ayağa kaldırirdım su yaptigina ama artik seni buna deger gormuyorum dedim ilk ve son kez konusuyorum bir daha uyarmam dedim.Aklin başkasına kaydıysa kapi orada sana boşanma konusunda asla sıkıntı çıkarmam evi bana ver kimle ne halt yiyorsan ye dedim ama benimle evliyken beni aldatılan kadın konumuna düşürürsen senin de onun da hayatını söndürürüm dedim.Hicbir cevap veremedi tamam özür dilerim gereksiz kıskançlık yapiyorsun ortada bir şey yok dedi.Birkac saat sonra konu yine açıldı bana açıklama yapmaya çalışıyor yok iş için bir şey söyleyecekmiş ondan o saatte mesaj atmış resmen yalan düşünmüş yememi bekliyor.Bir daha ona herhangi bir sebepten mesaj atarsan son mesajin olur dedim bir de utanmadan benimle aynı masaya oturuyor bundan sonra iş yerinde onu gormek istemiyorum dedim.Kizlar kıskanç bir insan değilim kendisi son 2 yıldır umrumda da değil ama şu an aklının başkasında olduğunu belli ediyor resmen kadınlar yanilmaz bu konuda ne diyorsunuz?Siz ne yaparsınız?
Duzenlem;Kızlar ben bu durumu sindiremedim boşanmak istediğimi söyledim hemen kabul etti aldatmayı kabul etmiyor bir şey yokmuş yazışmalarda hala inkar peşinde ama ben kararliyim.Esyalarini alıp gitti çocuğu evi bana bırakacak anlaşmaya yanaşıyor bitirelim dedi.Ne yapacağım bundan sonraki surecte
Siz az bile yapmışsınız gece 2'de mesaj atmak nedir ya? Yok arkadaşım olmaz böyle herkes haddini bilecek ona göre davranacak

Yasadiklarimdan ve çevremdeki kadınların başlarına gelenlerinden dolayı tiksiniyorum erkeklerden. Bu aksam arkadaşlarım geldi sohbet ediyoruz birisi öyle birşey anlattı ki şok oldum. Eşiyle cinsel anlamda sorunlar yaşamış birkaç aydır. Adam sürekli isteksizlik var hastayım galiba vs dedikçe kadinda alttan alıp önemli değil seni çok seviyorum hasta da olsan yanındayım diyormus. Halbuki adamın yıllardır sevgilisi olduğunu öğrenmiş. Kadın da spora gideyim diyet yapayım kendime bakayım diye kendini kötü hisseder ken o şerefsiz ötesi şerefsiz adam başka kadınla gününü gün ediyormus:(

Back
X