YARDIM

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
Merhaba arkadaşlar benim burnumda hafif kemer var önden memnunum isteyene özelden resim atabilirim. O kemer takmış durumdayım ama burdakilerin sonrasında yaşadıklarını gördükçe vazgeçiyorum. Olursam sadece kemer düzelsin istiyorum. Ne bir kavis ne de kalkıklık istemiyorum. Korkum sonrasında doktorun kalkık küçük bir brun yapması. Veya sonra şeklinde farklı deformeler oluşması. Ankara’da iyi kbb tavsiyesi de alabilirim. Siz olsanız ne yapardınız?

Merhaba arkadaşlar benim burnumda hafif kemer var önden memnunum isteyene özelden resim atabilirim. O kemer takmış durumdayım ama burdakilerin sonrasında yaşadıklarını gördükçe vazgeçiyorum. Olursam sadece kemer düzelsin istiyorum. Ne bir kavis ne de kalkıklık istemiyorum. Korkum sonrasında doktorun kalkık küçük bir brun yapması. Veya sonra şeklinde farklı deformeler oluşması. Ankara’da iyi kbb tavsiyesi de alabilirim. Siz olsanız ne yapardınız?
ayni durumdayim 40.gunum.foto atatsan kendiminkiyle kiyaslama sansim olur.kafatlyi yemek uzereyim kemer yuzunden

ayni durumdayim 40.gunum.foto atatsan kendiminkiyle kiyaslama sansim olur.kafatlyi yemek uzereyim kemer yuzunden
sen ameliyat olmadn sanirim yanlis anladim.ben kemer yuzunden ameliyat olur sonra ayni sorunu yasayanlardanim.cok sorunun yoksa hic olma.cok zor surec

Resim atarmisiniz özelden bende 40 gün olmak üzere ameliyat olali bende size atarım bende çok mutsuzum ama herkes geçecek diyor inşallah öyledir

Eklentiler

• 20191221_185508.webp
    20191221_185508.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 20200101_195045.webp
    20200101_195045.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 50
kavis diye birdey yok bir de kemeri aldilar sozde ama orasi kabarik hala duz bile degil yani.cok sinirim bozuluyr 41.gun bugun artik gun sayiyrm

kavis diye birdey yok bir de kemeri aldilar sozde ama orasi kabarik hala duz bile degil yani.cok sinirim bozuluyr 41.gun bugun artik gun sayiyrm
Burnunuz güzel olmuş kaş arasında ödem var bence ama forumda en çok okuduğum sorunlardan bir tanesi kemer kalmış olması

Hiç kavis verilmemiş gibi kemer de çok az var ama yinede 6 ayı beklemekten başka çaremiz yok benimkinde çok hafif kavis var inince güzel olur inşallah hepimizin burnu sıkmayın canınızı kemer icinde eğer kaybolmazsa çözümü kolay inşallah kaybolur

Çok rahatsız ediyorsa ol kurtul bence ama çok etmiyorsa ne gerek var tatlım yine sana kalmış bir şey tabi

ben yeni oldum birinci ayım sadece ufak bir kemerim vardı onu aldırdım ama şimdi aynaya bakınca sanki hiç bir şey değişmemiş gibi yani kemer yok evet ama uzunluk aynı ,hiç kalkıklık yok..sanki boşa olmuşum gibi

ben yeni oldum birinci ayım sadece ufak bir kemerim vardı onu aldırdım ama şimdi aynaya bakınca sanki hiç bir şey değişmemiş gibi yani kemer yok evet ama uzunluk aynı ,hiç kalkıklık yok..sanki boşa olmuşum gibi
Ben tamda sizin olduğunuz ameliyattan olmak istiyorum rica etsem fotoğraf gönderir misiniz özelden?

Back
X