Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Marhaba 6 hafta 5 günlük hamileyim ve sağlık ocağındaki doktorum bir kaç vitamin kan ilacı verdi decavit yutamiyorum çok büyük hap yutamiyorum zaten yutmazsam bebeğime bir zararı olur mu yardim
Benim boğazım büyük galiba dolu dolu suyla hemen yutuyorum Vitamin senin için çok önemli canım bebeğin senden beslendiği için vitamin değerlerin zamanla düşecektir o yüzden vitamin kullanman lazım.. Doktorunla konuş belki başka vitamin verir.. Benim d ve b vitaminim hep düşük olurdu hiç toparlayamazdım düzenli kullanmla onlarda gerekli düzeye geldi yani.. Ama buna rağmen dişlerimi fırçalayınca diş etlerim oluk oluk kanıyor dişçiye gittiğim halde.. O yüzden önemli vitamin takviyesi canım ...
Marhaba 6 hafta 5 günlük hamileyim ve sağlık ocağındaki doktorum bir kaç vitamin kan ilacı verdi decavit yutamiyorum çok büyük hap yutamiyorum zaten yutmazsam bebeğime bir zararı olur mu yardim
Ben daha gebe kalmadan basladim vitaminleri tabi doktorumun tavsiyesiyle. Evet decavit büyük bi ilac bende zorlaniyorum fakat büyük bir bardak su ile iciyorum. Aksatma bence multivitamin olduğu için bi çok ilacin toplami gbi.