Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görsel görünmüyor.
Görsel görünmüyor.
Adetim 1 gün geciktiBi gölgelik var evet adete kaç gün var
Işin garibi adetime 10 gün kala göğüslerim ağrır ve şişerdi ama şuan hiç bir belirtim yok baş dönmesi var sadeceSanki silik bir çizgi gördüm ben.![]()
Işin garibi adetime 10 gün kala göğüslerim ağrır ve şişerdi ama şuan hiç bir belirtim yok baş dönmesi var sadece![]()
1 gün gecikti canım ve hiç bir adet belirtim yok baş dönmesi dışındaBi gölgelik var evet adete kaç gün var
Hayır hayır 10 gün kala diyorum başlardı belirtilerim şimdi 1 gün geciktim. Ve hiç adet belirtim yokAdetinize 10 gün mü var? Epey de varmış.
Testi yarın tekrarla canm koyulasma olursa kan verAdetim 1 gün gecikti6 aydır istiyoruz çok silik bir çizgi cıktı sen de gördün mü
![]()
Kızlar lütfen dua edin benim için 6 ay oldu doktora gittim hiç bir sorunum yok eşimde de yok ama olmuyor diye hep üzülüyordum siz gerçekteno silik çizgiyi gördünüz müTesti yarın tekrarla canm koyulasma olursa kan ver
Ben de gördüm silik çizgiyi eğer bu 5 dakika içerisinde çıktıysa sonuç pozitif demektir bence kan vermeniz lazım inşallah gönlünüzce olurKızlar lütfen dua edin benim için 6 ay oldu doktora gittim hiç bir sorunum yok eşimde de yok ama olmuyor diye hep üzülüyordum siz gerçekteno silik çizgiyi gördünüz mü![]()
İnşallah gönlünden geçen olur olur canmKızlar lütfen dua edin benim için 6 ay oldu doktora gittim hiç bir sorunum yok eşimde de yok ama olmuyor diye hep üzülüyordum siz gerçekteno silik çizgiyi gördünüz mü![]()
Hayır hayır 10 gün kala diyorum başlardı belirtilerim şimdi 1 gün geciktim. Ve hiç adet belirtim yok
Amin çok teşekkür ederim. Biontech aşısının yan etkisi olarak kan pihtilasmasi ve adet düzensizliği yapar diye duydum bir gün daha bekleyip kan vericemBen de gördüm silik çizgiyi eğer bu 5 dakika içerisinde çıktıysa sonuç pozitif demektir bence kan vermeniz lazım inşallah gönlünüzce olur![]()
Inşallah canım amin rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah gönlünden geçen olur olur canm
Inşallah amin canımHee şimdi anladım. Geç döllenme olabilir o sebeple çok silik çıkmış olabilir. Herkes belirti yaşayacak diye bir kaide yok inşallah hayırlısı olur.![]()
Tekrar test yaptın mi canimInşallah canım amin rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
canım test ne zamana ait yani görünüyü kaç saat sonra çektin hemen çıktı mı çizgiKızlar merhaba . Yeni üye oldum. Bugün erken gebelik testi yaptım görüntüye bakar mısınız lütfen gebelik var mı?