Yardım

Melegimizzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
250
243
103
33
Kızlar bakın lütfen...
Adetim 8 gün gecti ıkı gün önce test yaptım pozıtıf cıktı..
Son adet tarihime göre 5 haftalık hamileyim ama adet olacakmış gibi çok kötü agrım var normal mi bu. Randevum yarın bu arada

Kanama var mı? bi de ağrı çok şiddetli mi? Karnında sağ tarafında ve ya solda oluyor mu? Ayrıca testte çıkmış hamilesin de biran önce doktora git çünkü dış gebelik kimyasal gebelik vs bunlar olabiliyor büyük ihtimalle kimyasal değilsindir çünkü adet günü baya geçmiş o gebelikte hemen adet kanıyla atıyor diyor biliyorum yine de doktor iyi bilr

Cok şiddetli değil sadece bu sabah oldu agrıyla uyandım yarım saat sürdü sonra gecti. Şimdi ara ara oluyor ağrı. Kanama yok. Agrı karnımın alt tarafında sagda yada solda degil ortada. Randevum yarın ama korktum işte. Birazdan kan testine gidicem

Cok şiddetli değil sadece bu sabah oldu agrıyla uyandım yarım saat sürdü sonra gecti. Şimdi ara ara oluyor ağrı. Kanama yok. Agrı karnımın alt tarafında sagda yada solda degil ortada. Randevum yarın ama korktum işte. Birazdan kan testine gidicem
Tamam o zaman kanama olmaması güzel.. Doktor sorar kanama falan var mı diye? ben de sen gibi endişe içindeydim açıkçası dış gebelik vs olabilir miyim diye eğer kese görünmezse öyle oluyor. kese rahimde gözükmeyince şiddetli ağrılar ve tek taraflı batma şekldede olabiliyormuş buna sebepte bebek kanalda büyüme sorunu olduğu için bebek kanaldan geçemiyor. o yüzden içini ferah tut şuan söylediğine göre sanırım hamileliğin normal gidiyor gibi... Doktor beta hcgye bakar sonra ultrason yapar 😊😊 hayırlısı olsun

Normal bu. Adet olmanız gereken zamanda vücut alıştığı için adet sancısı oluyor. Bir iki gün sürüp kesilir, ondan sonra niye ağrım yok diye endiselenirsiniz. 😊 Hayırlı olsun, sağlıcakla ilerlesin inşallah.

Kızlar bakın lütfen...
Son adet tarihime göre 5 haftalık hamileyim ama adet olacakmış gibi çok kötü agrım var normal mi bu. Randevum yarın bu arada
Çok çok şiddetli değilse normal, uterus büyüyor çünkü.

Hepinize teşekkür ederim..
Adet agrısı gibi olunca endişelendim aslında bu benim 2.haöileliğim bir tanede kızım var ama kızım tüp bebek tedavisiyle oldu..
Şimdi 2. Çızgiyi görünce çok şaşırdık o yüzden fazla endişeleniyorum

Kızlar bakın lütfen...
Merhabalar. Ağrıların olmasi normal. Bende de arar oluyor ama dayanılmayacak derece değil. Ama çok şiddetli ise yine de bi gidin acile

Back
X