Yardım

Boncuk29

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
72
20
8
34
Merhaba reglım 36 gun gecikti testlerim hep negatif benim gıbı olup da sonunda yuzu gulen gebe kalan var mi aranızda acaba.. Ilac kullanmak istemiyorum o yuzden sökturucu kullanmadım dogru bısey mı yapıyorum acaba

Merhaba reglım 36 gun gecikti testlerim hep negatif benim gıbı olup da sonunda yuzu gulen gebe kalan var mi aranızda acaba.. Ilac kullanmak istemiyorum o yuzden sökturucu kullanmadım dogru bısey mı yapıyorum acaba
Doktora gittinizmi

Doktora gidin belki stresten ya da başka şeyden olmuyorsunuz

Doktora gittinizmi
Gıttım 20 gunluk gecikmemde ultrasonda baktı hem normal hem alttan bı sıkıntı yok dedi sadece rahım kalınlasmıs dedı ya adet goruceksın dedı ya da vucut gebelıge hazırlanıyor demıstı ama ustunden 15 gun gectı ama hala testlerim negatif sızce normal mi

Bekle bakalım canım doktor normal dediyse bazen kalınlaşmada gecikmeler olabiliyor

Gec döllenme ile ilgili bilgisi olan var mi acaba
20 gunluk gecikmemde 8 cm olmustu rahım kalınlasması 30 gunluk gecikmede 10cm olmustu hıcbır belirtim yok gun ıcınde cok az mide bulantısı oluyor halsızlık var bide gecikmenin ilk haftalarında cok fazla akıntım oluyordu ara ara kasıklarım da batma lar oluyor

Bende oyle dusunuyorum ve cok uzuluyorum bı taraftan da korkuyorum acaba bı sorun mu var diye ama bı taraftan da gec dollenme de hamıle olanları okuyorum umıtlenıyorum napıcamı bilmiyorum
İnşallah en yakın zamanda olur. Ama şimdilik bu gecikmenin sebebini bulmaya çalışın.

İnşallah en yakın zamanda olur. Ama şimdilik bu gecikmenin sebebini bulmaya çalışın.
Doktora 15 gun once gıtmıstım hersey normal demıstı bı sıkıntı yok demıstı adetin 3.gunu hormon testi yapalım ve catlatma ignesi baslayalım demıstı ama hala olmadım acaba tekrar etsem mi doktor muane sını yoksa olana kadar beklesem mi

Bence tekrar gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…