Yardım

Sukran28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2022
2
2
1
32
Merhaba kızlar ben 11 haftalık hamileyim doktorum ikili tarama testi istedi yapma konusunda kararsızım çevremde yapma diyenler oldu sizce yapayım mı

Merhaba kızlar ben 11 haftalık hamileyim doktorum ikili tarama testi istedi yapma konusunda kararsızım çevremde yapma diyenler oldu sizce yapayım mı
Çok düşündüren bir konu . Ben doktorun önermesiyle yaptırdım ama sonuç çıkana kadar sürekli düşündüm acaba sonuç ne çıkacak diye gece gündüz dua ettim . Ama inan ki sonuç ne gelirse gelsin yaptırdığımada çok pişman oldum . Yani yıpratıcı bir süreç ikiliyi yaptırcan sonuç temiz gelse sırada üçlü dörtlü tarama var , bu sefer onları yaptırcan küçük bir pürüz çıksa kafana takacan doktor doktor gezecen . İkilide sorun çıksa keseden vs sıvı aldırmaya kadar gitcen buda çok riskli . Ben kendi düşüncemi söylüyorum ve sizi etkilemekte istemiyorum .Sizin şahsi fikriniz ne yaptırmak istiyor msnz

Fikriniz değişmeyecek ise çok da yaptirmaniz gereken bir test değil zaten kesin sonuç veren bir test de değil . Ben yaptırmak için yaptırmıştım sadece riskli çıkmayınca doktorum üçlü dörtlü tarama yapmadı bile yani sizin kararınıza kalmış bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…