Yardım

mucizemercan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
2
0
1
27
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir kaç aydır çocuk düşünüyoruz. Bu ay reglimden sonra başlayan bir mide bulantım var. Bu genellikle yemeklerden sonra gerçekleşiyor. Ve çok yorgun oluyorum sürekli yatmak istiyorum. Çevremdekiler yüzümde bir değişiklik olduğunu hamile olduğumu söylüyorlar. Ama bana imkansız geliyor. Adetten hemen sonra başladığı için🙈 bu ay adetim biraz uzun sürdü🙈 bilmiyorum kafam karışık. Canım çok şey yemek istiyor ama mide bulantısından yiyemiyorum. Test yapmaya da korkuyorum negatif çıkıcak diye. Bana yardımcı olabilir misiniz ? Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı ?

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir kaç aydır çocuk düşünüyoruz. Bu ay reglimden sonra başlayan bir mide bulantım var. Bu genellikle yemeklerden sonra gerçekleşiyor. Ve çok yorgun oluyorum sürekli yatmak istiyorum. Çevremdekiler yüzümde bir değişiklik olduğunu hamile olduğumu söylüyorlar. Ama bana imkansız geliyor. Adetten hemen sonra başladığı için🙈 bu ay adetim biraz uzun sürdü🙈 bilmiyorum kafam karışık. Canım çok şey yemek istiyor ama mide bulantısından yiyemiyorum. Test yapmaya da korkuyorum negatif çıkıcak diye. Bana yardımcı olabilir misiniz ? Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı ?
Aynilarini 5 ay boyunca yaşadım sana tavsiyem daha ilk zamanlardan bunlari dusunmemen çünkü acaba hamilemiyim diye düşündükçe vücudun hamile olduğuna inandiriyor ona göre adetin gecikiyor miden bulaniyor sirtin ağrıyor en mantiklisi başka şeylerle ugrasmak aklina getirmemek ve adetin bir hafta geciktikten sonra idrar testi ve onun sonucuna gorede kan testi yaptirman yoksa her negatifi gordugunde insan üzülüyor kendine bunu yapma

Aslında öyle bir üstüne gitme olayım olmadı hiç, evet gebelik düşünüyorduk ama diğer aylar böyle bir belirtiyle karlı karşıya gelmedim hiç. Yemek yemekten tiksinir hale geldim korkuyorum midem bulanacak diye. Bilmiyorum gerçekten test yapmakta istemiyorum biraz daha bekleyeyim geçmezse doktora gideceğim 🙈

Back
X