Yardım!

Dygdyg11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
83
10
38
30
Merhaba, 5.5 haftalık hamileyim şu an. Hamilelikten önce üşüdüğüm zamanlar afedersiniz hafif yeşile çalan akıntım olurdu soğuktan ama sonra geçerdi kendi kendine. Şimdi de kendi evimde değilim soğuk bir şehirdeyim ama 2 çorap patik giyiyorum yine de elim ayağım hiç ısınmıyor genelde üşüyorum ve kaç gündür aynı şekilde akıntım var. Normalde olsa takmam ama şimdi hamileyken tedirgin oluyorum bunun böyle devam etmesi bebek için sorun yaratır mı bayram tatili diye doktora da soramıyorum. Yaşayan varsa ne yapmam gerekir yardımcı olur musunuz?

Bol su için, sık sık çamaşır değiştirin pamuklu olsun iç çamaşırınız. Ped ya da peçete koymayın, hava almayı engellediği için enfeksiyonun bitmesini engelliyor

Gebelikte enfeksiyon risk yaratabiliyor acileden bi gidin olmadı . Yeşil renk sıkıntı bence

Dr sorun ne olacak iki dk cevap verir

Siz acile gidin Bence , enfeksiyon hamilelikte onemli

Yeşil renk ise enfeksiyon olabilir.enfeksiyon da gebelikte tehlikeli.6 haftalıkken dişim apse yaptı.doktorum hemen antibiyotik tedavisi dedi.b grubu olan agumentin kullandım.gebelikte antibiyotik enfeksiyondan çok daha güvenli.ihmal etmemelisiniz.

Doktorun görevi bu tabiki de mesaj atıp arayabilirsiniz yeşil akıntı normal değil bence biran önce hastaneye başvurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…