Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolk sac o, bebegin beslenecegi yapi, gayet normal bence :)Ultrasondan anlayan yazabilirmi yüzük halkası gibi kese var ama içi boş gibi
6 haftalık![]()
Ozaman rahat olabilirmiyim
Ya bende içi boş diye kurdum kafamda durdumYolk sac o, bebegin beslenecegi yapi, gayet normal bence :)
Kese bos olsaydi yolk gorunmezdi ki icinde , iciniz rahat olsunYa bende içi boş diye kurdum kafamda durdum![]()
Demedi kan değerlerin normal falan dedi görüntüye ben odadan çıkınca baktkm bomboş görünce dedim Allah allahKese bos olsaydi yolk gorunmezdi ki icinde , iciniz rahat olsun
Doktorunuz birsey demedi mi?
Görmeden inanmıcam galibaBebekte yakında görülür :)
10 gun sonra kalp atisina cagirmis olmaliDemedi kan değerlerin normal falan dedi görüntüye ben odadan çıkınca baktkm bomboş görünce dedim Allah allah
Ah canım benim görmeyle bitse iyi kalp atışı olacak mı olduktsn sonra devam edecek mi bir sürü soru işareti tadını çıkarmaya bakGörmeden inanmıcam galiba![]()
Evet 10 gün sonra gel dedi ben inanamıyorum sanırım10 gun sonra kalp atisina cagirmis olmali
Benim de sizin gibiydi 5+4 te ve herseyin yolunda oldugunu soyledi
Insallah saglikla aliriz kucagimiza bebeklerimiziEvet 10 gün sonra gel dedi ben inanamıyorum sanırımsağlıkla kucağımıza alalım inşAllah