Yardım

nozerrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2025
4
1
1
29
Merhaba hesabı yeni açtım hemen bir şey danışmak istiyorum. Vajinismus problemiyle baş ediyorum ameliyatla zar aldırdım vs ama dildo aldım en sonuncusu yavaş olsa da işe yarıyor ama eşimle olmuyor yani sorunum ne anlamıyorum ne yapmam gerek bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

Sizin üstte ve kayganlaştırıcı kullanmanız gerekiyor. Mümkünse sert bir zeminde olsun. Tabiki o streside kafanızdan atmanız gerekiyor

psikolojinizin nasıl olduğunu düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili travmaniz var mi acaba

Merhaba hesabı yeni açtım hemen bir şey danışmak istiyorum. Vajinismus problemiyle baş ediyorum ameliyatla zar aldırdım vs ama dildo aldım en sonuncusu yavaş olsa da işe yarıyor ama eşimle olmuyor yani sorunum ne anlamıyorum ne yapmam gerek bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz
yani destek almanız lazım terapi şeklinde

Destek almana gerek yok ben bu konuda çok çektim. O yüzden sana yardımcı olabilirim. Özelden yaz

Back
X