• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım

biriste120

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2025
27
4
1
24
6+6 haftalık hamileyim ama 10 dk ayakta dursam çok şiddetli karın ağrım bel ağrım oluyo dayanamıyorum gibiyim dün gittim doktora kalp atışı var bebek var ama çok ağrım var sebebi nedir

6+6 haftalık hamileyim ama 10 dk ayakta dursam çok şiddetli karın ağrım bel ağrım oluyo dayanamıyorum gibiyim dün gittim doktora kalp atışı var bebek var ama çok ağrım var sebebi nedir
Adla sizi endiselendirip üzmek istemem ama aşırı bel ve kasik ağrısı düşük belirtisi doktorlar sen üstüne dusmezsen pek umursamiyorlar açıkçası. Hangi sehirdesin gittiğin doktor iyi mi kanama alanina veya acikligin var mı falan diye bakti mi

Daha çok yeni bebeğin tutunuyor sana ondanda olabilir. Ben 10 haftalık olana kadar bu ağrıları çektim. Boşu boşuna endişe stres yapmayın kendinize. Kanaman alanınız veya herhangi kötü bir durum olsa doktorunuz zaten söylerdi bence

Adla sizi endiselendirip üzmek istemem ama aşırı bel ve kasik ağrısı düşük belirtisi doktorlar sen üstüne dusmezsen pek umursamiyorlar açıkçası. Hangi sehirdesin gittiğin doktor iyi mi kanama alanina veya acikligin var mı falan diye bakti mi
Hayır nasıl bakılıyor

Back
X