Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bugün 10. günüm idrar testi yaptım negatif çıktı annem kan testine kadar bekle diyor ama olsaydı çıkardı 10.gün ne yapcam şimdi tecrubesi olan arkadaşlar ne olur yardım 10. gün negatif olup sonra pozitif olan varmı
ahh be güzelim o kadar yazıyoruz okuyoruz ama ne dinleyen var ne anlayan. Test gününden önce evde idrar testi yapmaaayıııınnnnnn idrar testinin her zaman yanılma payı vardır ve bu yanılma payı büyüktür. Banada yap silikte olsa çıkar dediler canım bende 11. Günümde sabahın köründe kalktım ilk idrarımla yaptım ama bariz bir tek çizgi vardı eşim de sonucu görmeden işe gitmedi evden çıkmadı o çok üzüldü ama ben takmadım fazla kan testini görelim üzülme dedim. Ertesi gün öğleden sonra kan verdim değerim 37.28 çıktı. Geç tutunma oldu sanırım değerimde düşüktü ama 2 günde bir değerim artmaya başladı allah a şükür. Düşün yani güzelim ben test günüme 1 gün kala 11. Gün yaptım negatif çıktı senin daha 2 günün var. Tekrar söylüyorum arkadaşlar lütfen evde test yapmayın kendinizi ve bebişlerinizi üzmeyin...
Ahh be güzelim o kadar yazıyoruz okuyoruz ama ne dinleyen var ne anlayan. test gününden önce evde idrar testi yapmaaayıııınnnnnn idrar testinin her zaman yanılma payı vardır ve bu yanılma payı büyüktür. banada yap silikte olsa çıkar dediler canım bende 11. günümde sabahın köründe kalktım ilk idrarımla yaptım ama bariz bir tek çizgi vardı eşim de sonucu görmeden işe gitmedi evden çıkmadı o çok üzüldü ama ben takmadım fazla kan testini görelim üzülme dedim. ertesi gün öğleden sonra kan verdim değerim 37.28 çıktı. geç tutunma oldu sanırım değerimde düşüktü ama 2 günde bir değerim artmaya başladı Allah a şükür. düşün yani güzelim ben test günüme 1 gün kala 11. gün yaptım negatif çıktı senin daha 2 günün var. tekrar söylüyorum arkadaşlar lütfen evde test yapmayın kendinizi ve bebişlerinizi üzmeyin...
canım benim bende anlamadım herkese test yapmayın çıkmaz derken kendim 6. gün test yapmaya başladım ama çıkmayınca üzülmedim çünkü çıkmazdı zaten ama herkesin 10. günü çıkıyorya benim 10. çıkmayınca dayanamadım kendimi kandırmaya çalıştım ama olmadı elimde değil konrol edemiyorum kendimi akıyor gözyaşlarım eşimde annesini hastanede brakıp yanıma geldi annesi ameliyat olcak kadıncağızı yanlız brakmış benim sesim kötü geliyo diye geldi yanıma canım benim beni teselli etmeye çalışıyo ama daha dün birden korktum sessiz gelince yanıma oturdu ağladı bana bişey olcak diye o kadar hevesliydi belli etmemeye çalışıyo ben üzülmeyeyim diye geldi sarıldı bana olmazsa olmaz ne yapalım sen iyi ol bana yeter dedi ben çok eziliyorum onun bu kadar iyi olması beni eziyo canım benim herşeyin en iyisine layık o benim yüzümden baba olamıcak
arkadaşlar ben de hamileyim benim bu yaşadıklarım herkese ders olsun erken test yapmayın
elif canım gözün aydın. çok mutlu oldum. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah. değerin kaç çıktı
arkadasım bende test yaptım 12.gün testı sonucu 11.30da alacagız inşallah katlanmıstır değerım