yardım

SEVDE788

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
556
2
96
36
Yozgat
slm kızlar herkez burda sorunlarını rahatça yazabiiyo ve çok güzel yorumlar oluyo gerçewkten bende durumumu anlatıp sizin dikirlerinizi bekliyorum tam bir buçuk yıllık bi iişkiydi bizimki her şey çok güzeldi başlarda oda bende aşıktık birbirimize 3 4 ayımız hep msn telefonda geçti ayrı şehirlerdeyiz ve buluşmak için bayağ beklememiz gerekiyodu çok güveniyodum asla yalan söyleyecek bi insan değildi benim için ilişkimiz biraz ilerleyince msn şifresini istedim ama vermedi biraz sorun yaptım ama unutuldu gitti sonra facedeki hesabını kapatmasını istedim yada şifresini vermesini istedim ama şifresini unuttuğunu söyledi giremiyorum dedi ama ben bi şekilde girdiğini öğrendim çok büyük güvensizlik oluştu içimde ayrıldık ama çok yapamadık tekrar şans verdim ilişkimize yine her şey güzeldi buluşup vakitler de geçirdik ailelerimiz de biliyo basit bi ilişki değildi yani ama son olarak buluştuğumuzda telefonuna bakarken rehberde ve mesajlarda bişey görmedim aam arama kaydını silmeyi unutmuş tabi bana yalan söylediği için yine çok sinirlendim bana durumu açıkladı normal arkadaşları olduğunu söyledi ve yüzük takmak istediğini söyledi ben kıskanç olduğum için rehberden yanıma gelirken silmiş yani konuştuk ve bi şans daha verdim ama beni kazanmak için hiç birşey yapmıyo hatalarını görmüyo istiyorum ki bana bu yaşattıklarını unuttursun ama yapmıyo yine kavga ettik ve bu kez ben bitti dedim dayanamıyorum artık benim için hiçbirşey yapmıyo çok kıskanç değil kavga ettiğimizde çok soğukkanlı umursamazlıkta var siz benim yerimde olsanız napardınız bitmesi sizcede mantıklımı

bence bitmesi mantıklı. kavga ettiğinizde soğukkanlı olmamalı, sonuçta hatalı olan o. zaten bi erkeğin sevgilisinden başka öyle kız arkadaşı falan olmicak. yoksa kayar hemen dikkat et derim güvenilmiyo erkeklere bilirsin. senden saklaması da çok yanlış. bir de seni kazanmak için hiç birşey yapmıyorsa boşver gitsin uzatma. insan sevdiğinin kalbinin kırılmasını ister mi. hadi yanlış yaptın neden gönlünü almıyo. bak söyliyim böyle ilişki fazla yürümez

bir ilişkide yalan oldumu kesinlikle iflah olmaz o ilişki bence yoluna bak belki zor olur senin için ki bu çocuk hatasını anlamıyor ve seni kandırmaya çalıyor rehberden silmeler msjları silmeler yine sen bilirsin hayat senin

bence bitmeside en iyisi...
hatasını kabullenmeyen insanla hayat sürmez kaydirigubbakcemile

Yahu adamın msn şifresi,facebook hesabı,telefon görüşmeleri bu kadar didiklemek nedir?
Hiç mi güveniniz yok?
Bence tüm bunları istemeniz çok büyük hata!
Hatta ayıp bence,adamın bu kadar üzerine gelinmez ki!

Anlayamiyorum

Henüz nikahli kocan degil nisanlin degil sözlün degil bu denli ona özel olan seyleri istemen ne kadar dogru arkadasim?

Yok msn sifresini ver, yok facedeki hesabini kapat, yok telefondaki gecmisi neden sildin, yani simdi bunu erkek arkadasin sana yapsaydi ve sende buraya konu acsaydin, hepbirlikte Ahhh olurmu canim, bu adam sana hic güvenmiyor, olmaz bu is der ve bitirmen icin tavsiyelerde bulunurduk.....

Yani sen bu iliskiyi bitirmezsen bile bilki pek yakinda karsi taraf bitirecek.....kimse bu kadar SIKBOGAZ edilmekten memnun degildir muhtemelen, cünkü senin bir iliskiden bekledigin seylerle erkek arkadasininki cok farkli!

Hayirlisi olsun, ne diyim

adamın msn şifresini neden istedin???????
facebook hesabını neden kapatmasını istedin?????

suç üstü mü yaptın peki, gerçekten normal arkadaş değil de sırnaştığı kızlar mıymış bunlar?

ayrıca ben de sinir oluyorum şu şifre isteme muhabbetine. her insanın kendine ait özel alanı olmalı. çiftler birbirinin hayatının içine bu kadar da girmemeli. yapan adam her türlü yapar. sürekli potansiyeli varmış gibi davranmak karşı tarafı sıkar ve soğutur, hatta "nasıl olsa yapmadığıma inanmıyor, madem öyle yapayım ben de" diye bile düşünebilir.

hayat garip.

basit bi ilişki değildi ama nasıl bu duruma gelindi

güven yok ve de o sizi kandırma peşinde imiş... gizlilik oldu mu tadı tuzu olmaz o beraberliğin

bitmesi yerinde bir karar

bu facebook yüzünden ne kadar hayal kırıklığına uğrayan insan var biliyomusunuz siz kızlar ben sordum ona grmiyorum dedi bende tamam dedim sorun yok ilk başta şimfre istemedim yani
sonra bi şekilde grdiğini çöğrendim ondan sonra şüphelenmemelimiydim yani bana yalan söyledin ver bi ne varmış bide ben bakim dedim ama vermedi

SEVDE!
aslinda biliyormusun sen zaten onun erkek arkadasinin YALAni uzerine facebooku kafana cok takmissin..

cunki birak sana vermek istemeyisini onu bunu, bu adam girmiorum diye yalan soylemismi? soylemis..
rehberini neden silmis madem normal arkadaslar? gorsen bile normal diye birakmasi gerekirdi..
ne bu panik?
demekki yolunda gitmeyen ve senin bilmeni istemedigi bi kac sey var.

suc sende degil, sakin sana ozel hayatim bu benim msnimi filan niye istedin diye kavga cikartip kendi uste cikmasina izin verme!
yalan soylemekle o getirmis bu raddeye..
ona sor, yalani gerektrcek bazi seyleri saklamani gerektirecek ne vardi de..

burnu surtulsun istiosan sen soguk davran! tamam eger oyle yaparsan sen kaybedersin mesaji ver.. biraz deger veriosa pesinden gelir, baktin hala soguk ve ilgisiz..valla ayrilmakla iyisini yaparsin sanirim.
hem senin icin caba sarf etmeyen ustunede yalanci biriyle ne isin olabilirki?

ona cok guveniorum demistin ama zaten sizin olay genelde msnde gecmis saniirm ve telde, uzak sheirde oldugunuzdam yani onun neyin nesi oldugunu coook iyi bilmen gerekirki guveniorum onu taniyorum diye bilmelisin..

ama sen msn şifrsini istemşin

neyse ya ben ortada bişey göremiyorum ama

kafana çok takıyosunda ayrıl yani ne diyim

mevsimcim yanlış hatırlamıyosam sesin eski erkek arkadaşındı değilmi int bişeylerini gördüğün için ayrıldınız bende aynı duruma düşmemk için istedim şifreyi canım içinde gizlenicek bişey yoksa verirdi zaten

bencede bitmeliymis en iyisini yapmissin bi ilişkide guvensizlik olmamali oluyosada bitmeli

canım iyide ben onun şifresini kesinlikle istemedim

ben ona facede istek gönderdim benim isteğimi kabul etmedi ben değilim o kişi dedi
ama başka hesap aldım onunla istek gönderdim onu kabul etti

sen hiç değilse facede hesabı olduğunu biliyosun bundan haberin var sana söylemişki sende şifresini istemişin

msn adresini şifresini neden istedinki ..ben kesinlikle hiç bir zaman msn adresinin şifresini istemedim..sen olsan sende vermezdin buna emin ol...

benim durumumla senin durumun çok farklı canım

bizim başka sorunlarımızda vardı mesela din
ayrıca hi5 diye bi siteye üyeliği ordaki iğrenç yorumları

bunları tekrar yazmak istemiyorum ama

canım anlıyorum seni ben ama benimn durumumda aslında sana benzio bende direk durupd dururuken istemedim ki öylesine sormuştum ben facebook hesabın varmı diye evet dedi ama grmiyorum dedi şifresini unuttum dedi ben girdiğini öğrendikten sonra yani bana yalan söyledikten sonra istedim içersinde ne var görmek için yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…