• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım..

pembeojem

Ya Sabır ya Rabbim...!
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
545
3
46
İstanbul
Merhaba..bişey danışmak istyrm.çocukluğumdan beri 'vertigo'denilen bi rahatsızlığım var.özellikle çok sinirli olduğum zaman,heyecanlandığım zaman meydana geliyo.bende belirtileri sağyüztarafım uyuşuyo,kulağımda çok yüksek bi çınlama ve duyu kaybı ,baş dönmesi. 3 5 dakika arası sürüyo.gitmediğim doktor kalmadı ,içmediğim ilaç kalmadı ve hala iyileşemedim.

Aranızda bu hastalık hakkında bilgisi olan varmı ?
Sağlık herşeyden önce gelir...

merhaba..bişey danışmak istyrm.çocukluğumdan beri 'vertigo'denilen bi rahatsızlığım var.özellikle çok sinirli olduğum zaman,heyecanlandığım zaman meydana geliyo.bende belirtileri sağyüztarafım uyuşuyo,kulağımda çok yüksek bi çınlama ve duyu kaybı ,baş dönmesi. 3 5 dakika arası sürüyo.gitmediğim doktor kalmadı ,içmediğim ilaç kalmadı ve hala iyileşemedim.

Aranızda bu hastalık hakkında bilgisi olan varmı ?
Sağlık herşeyden önce gelir...

ilgilenen yokmu...:(

Geçmiş olsun, ben de bir kaç sene önce boynumdaki bir sıkıntı nedeniyle, sıksık başdönmesi, sersemlik gibi rahatsızlıklar yaşadım. Sonunda, yıllar önce fizik tedavi doktorunun verdiği boyun hareketlerini düzenli olarak yapmaya başlayıp bu dertten kurtuldum.
Bu konuda pek fazla bir bilgim yok ama vertigonun kulakla, boyunla ilgili problemlerden ya da bazı tümörler nedeniyle olabildiğini duymuştum. Sizinki sinirlenme, heyecanlanmaya bağlı olduğuna göre belki de psikolojik bir nedeni vardır.
Birçok doktora gidip, ilaçlar kullandığınızı söylemişsiniz. Doktorlar hiçbir açıklama getiremiyor mu?
Gitmediyseniz belki bir de psikoloğa/psikiyatriste akıl danışmakta yarar olabilir. Ayrıca "vertigom com" diye bir web sayfası var bir de oraya bakın isterseniz.

Geçmiş olsun, ben de bir kaç sene önce boynumdaki bir sıkıntı nedeniyle, sıksık başdönmesi, sersemlik gibi rahatsızlıklar yaşadım. Sonunda, yıllar önce fizik tedavi doktorunun verdiği boyun hareketlerini düzenli olarak yapmaya başlayıp bu dertten kurtuldum.
Bu konuda pek fazla bir bilgim yok ama vertigonun kulakla, boyunla ilgili problemlerden ya da bazı tümörler nedeniyle olabildiğini duymuştum. Sizinki sinirlenme, heyecanlanmaya bağlı olduğuna göre belki de psikolojik bir nedeni vardır.
Birçok doktora gidip, ilaçlar kullandığınızı söylemişsiniz. Doktorlar hiçbir açıklama getiremiyor mu?
Gitmediyseniz belki bir de psikoloğa/psikiyatriste akıl danışmakta yarar olabilir. Ayrıca "vertigom com" diye bir web sayfası var bir de oraya bakın isterseniz.

Doktora gittiğimde bana dediği sadece *sinirsel ve psikolojik*Ama şöyle bi durum varki 8yaşımdan beri bu rahatszlık var yani çocukkendemi psikolojim bozuktu..Psikoloğada nörolojiyede kbb da gittim onlarda aynı kanıda.Canımı hiçbişeye sıkmamam ve üzülmemem gerekiyo ama hayat şartlarında gerçekten zor..
İlgin için ve web sitesi için tşk.ederm..:)

Back
X