yardım :(

ozge0606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
159
1
46
Ankara
herkese selammm nolur bana cewap verinn....2 gün önce adet gecikmesiylesağlık ocağına gittim idrar da 2 çizgi çıktı hamile olduğumu öğrendim.çok istiyoduk olmuyodu rabbim herkese versin.. fakat dün hastaneye gittim beta hcg 3648 çıktııı.... son adet tarihim: 13 temmuz bna bbgın 4 hafta 6 günlük diyoooo :S yanı bebek 33 gunluk oluyo deyısıne göreee ama 33 gun onceye gıdersekk ben regl olyodm :S esımde askerden o gun gelmıs oluyor bu ımkansız ya ... nasıllll 4 hafta 6 gunlk hamıle oluyorum kı brde alltan muane etıller keseyı göremıyoruz dedı ya :( bu nedemk şimdiiiiiiiiiiii nolurr cvp

herkese selammm nolur bana cewap verinn....2 gün önce adet gecikmesiylesağlık ocağına gittim idrar da 2 çizgi çıktı hamile olduğumu öğrendim.çok istiyoduk olmuyodu rabbim herkese versin.. fakat dün hastaneye gittim beta hcg 3648 çıktııı.... son adet tarihim: 13 temmuz bna bbgın 4 hafta 6 günlük diyoooo :S yanı bebek 33 gunluk oluyo deyısıne göreee ama 33 gun onceye gıdersekk ben regl olyodm :S esımde askerden o gun gelmıs oluyor bu ımkansız ya ... nasıllll 4 hafta 6 gunlk hamıle oluyorum kı brde alltan muane etıller keseyı göremıyoruz dedı ya :( bu nedemk şimdiiiiiiiiiiii nolurr cvp

kese daha küçüktür ondan görememiş olabilirler. bu kadar kafana takma. keseyi gördükten sonra net olarak haftasını söyleyeceklerdir. şu an söyledikleri aşağı yukarı bir şey. strese girip bebeğine de kendine yazık etme. hayırlı olsun.

canım şimdi beni iyi dinle bende yasadım aynı seyi.bebegin kac günlük oldugunu sizin birlikte oldugunuz güne göre hesaplanıyor sanma son adet tarihine göre hesaplanıyor yani eşin yanında olsun olmasın son adetinden sonra hamile gibi.bende aynı oldum nasılya felan dedim doktor acıkladı

tsk ederım cvbın ıcın :( neden adet baslangıcı ıle hesaplıyolar anlamadım :( pskolojımı bozdu doktr dıs gebelıkse alınır dıye

canım şimdi beni iyi dinle bende yasadım aynı seyi.bebegin kac günlük oldugunu sizin birlikte oldugunuz güne göre hesaplanıyor sanma son adet tarihine göre hesaplanıyor yani eşin yanında olsun olmasın son adetinden sonra hamile gibi.bende aynı oldum nasılya felan dedim doktor acıkladı

bende onu taktım dış gebelık olurs a alınır ben göremedım dıyor sıra var acele edın dıyo :( soncta ılk gebelı gım merak ettgım sorulara sogru cvp vermedı :( pskolojımı mahfettı yolladı yanı:59:

tsk ederım cvbın ıcın :( neden adet baslangıcı ıle hesaplıyolar anlamadım :( pskolojımı bozdu doktr dıs gebelıkse alınır dıye

ben ağladım bile ozaman olamaz diye sonra söledi bidahaki gitmeme zaten canım nette hamilelik hesaplamalarına bakmanı istiyorum hep son adet tarihine göre hesaplar buda gösterirki ona göre hesaplanıyo sakın takma ben taktım bosa :50:

kese olusmadı dedi bana dış gebelik olabilir dedi benimde 4000lerde idi hcg 4-5 gün sonra gittim deger arttı tamam dedi yani degılmıs dıs gebelik benim günlerim aglamakla gecti o günlerde gecti iste 4,5 yasında hemde 3,870 doğdu cok ıyı beslendım yanı cok yedim anlamında degil arastırıp yedim herseyimi

Back
X