herkese selammm nolur bana cewap verinn....2 gün önce adet gecikmesiylesağlık ocağına gittim idrar da 2 çizgi çıktı hamile olduğumu öğrendim.çok istiyoduk olmuyodu rabbim herkese versin.. fakat dün hastaneye gittim beta hcg 3648 çıktııı.... son adet tarihim: 13 temmuz bna bbgın 4 hafta 6 günlük diyoooo :S yanı bebek 33 gunluk oluyo deyısıne göreee ama 33 gun onceye gıdersekk ben regl olyodm :S esımde askerden o gun gelmıs oluyor bu ımkansız ya ... nasıllll 4 hafta 6 gunlk hamıle oluyorum kı brde alltan muane etıller keseyı göremıyoruz dedı yabu nedemk şimdiiiiiiiiiiii nolurr cvp
herkese selammm nolur bana cewap verinn....2 gün önce adet gecikmesiylesağlık ocağına gittim idrar da 2 çizgi çıktı hamile olduğumu öğrendim.çok istiyoduk olmuyodu rabbim herkese versin.. fakat dün hastaneye gittim beta hcg 3648 çıktııı.... son adet tarihim: 13 temmuz bna bbgın 4 hafta 6 günlük diyoooo :S yanı bebek 33 gunluk oluyo deyısıne göreee ama 33 gun onceye gıdersekk ben regl olyodm :S esımde askerden o gun gelmıs oluyor bu ımkansız ya ... nasıllll 4 hafta 6 gunlk hamıle oluyorum kı brde alltan muane etıller keseyı göremıyoruz dedı yabu nedemk şimdiiiiiiiiiiii nolurr cvp
canım şimdi beni iyi dinle bende yasadım aynı seyi.bebegin kac günlük oldugunu sizin birlikte oldugunuz güne göre hesaplanıyor sanma son adet tarihine göre hesaplanıyor yani eşin yanında olsun olmasın son adetinden sonra hamile gibi.bende aynı oldum nasılya felan dedim doktor acıkladı
tsk ederım cvbın ıcınneden adet baslangıcı ıle hesaplıyolar anlamadım pskolojımı bozdu doktr dıs gebelıkse alınır dıye
sağsalim olsun da tekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?