Yardım :'(

EsSLem

Sokak hayvanlarının beslenmesi bakımı korunmasında
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
119
85
298
33
Adana
Merhaba bayanlar..
Benim derdim şu..Spora başladım 1 hafta öncesinde.. Başında çok ham olduğum için her tarafım acayip ağyordu çok şükür o ağrılarım geçti ama başka bi sıkıntı oldu..daha dün takla atarken karnıma bişe oldu onun öncesinde baya bi koşmuştumısınmak için.. ayrıca ısınma hareketlerini yaptıktan sonra takla atarken ilk taklamda bi sorun olmadı ama ikinci taklayı atınca karnıma bi ağrı saplandı aslında tam karnımda değil böyle kasıklarıma doğru orda ve böyle üzerine bastırınca ağrı var birazda şişkinlik acaba bunun sebebi nedir bugun bayram oldugunu unutmuşum sağlık ocağına kadar gittim birde baktım ki kapalı :s siz biliyor musunuz acaba sebebi nedir.. spora yeni başladığım için ham oldugum için böyle ağır şeyler yapıncada oalbilir bu ağrı ama peki nasıl geçer bileniniz yardı medebilecek olanınız var mı ?

Şimdiden çok teşekkür ederim..

ılk hafta bende cok hamlamıstım hatta zor yuruyodum ılk zamanlar kendını cok kasma canım spor suresını de yavas yavas arttır hem ne taklası bu ılk defa duyuyorum

Kasında yırtık oluşmuş olabilir. Ciddi bir şey değil ama, ters bi hareket yaparken benimde kolumda olmuştu. Kas gevşetici sür bir kaç gün. Düzelir muhtemelen.

evet canım aynen bende öyle zor yürüyodum sofraya otururken kalkarken eğilince felan allaaa nasıl ağrılardı ama bu farklı :( besyoya hazırlanıyorum parkurda takla atmak var bilidğimiz düz takla iki kere ardarda onu atarken oldu bunun geçmesi lazım 6 eylülde sınav var çünkü

sevgili miyase__ çok üzgünüm özel msj gönderemedim 100 den fazla mesaj atmış olmam gerekiyormuş :s

Teşekkür ederim ya ne yapacağımı bilemedim o gün idmanda hoca da biraz zorladı koştum baya hocam yoruldum diyince devam ettirdi hani koşarken de böyle fazla koşunca karnına bi ağrı girer o ağrıyla başladı birazda ben dinlenince geçer diye düşündüm ama o günkü ağrı kalmadı o ağırlık geçti ama şimdi biraz şişlik var bizim arkadaşlar bi yere asıl kendini yukarı çek dedi onu yaparken de nasıl bi ağrı :s şimdi yarında idman var ve akşam yolculuk var birde ben antremanlara geç başlayınca kötü oldu bu talihsizlikler :s böyle bi rahatsızlıgım çıkmazsa kendıme çok güveniyorum ama bi tarafıma bi ağrı girer diye korkuyorum :( teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Fıtık olabilir. Kaslarini fazla zorladiysan... Cikinti yapmis yeri iceri bastirmakla cozulebilecek kadar basit bir durum olabilir. Tabii gormeden bilemem, belki de baska bir sorun. Sen ugrasma oranla, bilmeden daha kotu yapabilirsin. Hastaneye gidip goster bence.

Back
X