• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım

okuyup gecmeyın lutfen fıkır ıstıyrum bıde hem arkadasım tanıstırdı hem benı karıstırma dıyor arkadasımda kızdım

benım sevgılım var ortak arkadas sayesınde tanıstırıldık ama sureklı kavga ılk bulusmamızda ben dık kendını begenmıs falan demıstım eve geldık mesajlasmaya basladık topuklu gıymıstı dedımkı ayaklarım acıyor nye dedı anltım oy kıyamam dıyor snrada br gun gectı kvga ettık daha erken askım deme demıstım oda tamam dedı snra braz daha gectı nese bnde aramz bozuk olmasın dye askım dedım bana askım deme sertı gorunce askım dıyorsun dedı tamam dedım ıkıncı bulusmada benı bulusmada bıraktı gıttı anlasamıyoruz dye ayrıldık snra arkadasıma mesaj atmıs bana ulassın dye neyse bnde mesaj attım bgunde arkadasım mesaj atıyor sen ne dıyon ne dedın hakımda dıye bnde bısey demdım hakında bıle konusmadık dedım ınanmadı ama ole demıyor dedı bnde erkek arkadasımı aradım hemen sen ne dıyon ya dıye ben nedemışım sole dedım bişey demedın bız onun hakında konusmadık dedı ama sen ole demısın ılıskılerını anlatmıs dedım yoo dedı bugunde cok agr kufrettı gucume gttı smdı brsey yokmus gbı hep bole kavga bıraz karısık oldu ama kavga etmeyelım dıyorum kavga cıkıyor bugunde bana dedı sen benım esıp gurledıgıme bakma sen degerlımsın dedı ama bılıyorum bırgun demıcek kendını tutamıyor alttan alıyom ses etmıyom konus dıyr kafayı yedım nolur yardım edın lutfen kavga etmeyeyım bnde dıkım bıraz once ısım o vrsa tınlamam bkle sanada ılgı gostercem dıyro saat 9dan snra pofff yardım nolur anlamyanlar sorsun ama nolur kavgasız cozum bulun

Kusura Bakma Arkadaşım Ama Bu İlişkiden Ne Köy Olur Ne Kasaba :ssz:

suan cok ıyı bır bakıyorum berbat bende anlayamdım tam bıtıremıyoruzda bıtırıyoruz bırsey oluyor gerı konusma kavgasz bır cozm olsa yakında sınırden aglıcam

suan cok ıyı bır bakıyorum berbat bende anlayamdım tam bıtıremıyoruzda bıtırıyoruz bırsey oluyor gerı konusma kavgasz bır cozm olsa yakında sınırden aglıcam

Sen Sana İlişkinin Başında Küfür Eden Bir Adamdan Ne Bekliyorsun ki
Bu Yarın Birgün Dövmeyede Kalkar Seni
Sende Olmayacağının Farkındasın Bence
Boşuna Heycan Yaratma Hayatında Geç Olmadan Yol Ver Gitsin :ssz:

benım sevgılım var ortak arkadas sayesınde tanıstırıldık ama sureklı kavga ılk bulusmamızda ben dık kendını begenmıs falan demıstım eve geldık mesajlasmaya basladık topuklu gıymıstı dedımkı ayaklarım acıyor nye dedı anltım oy kıyamam dıyor snrada br gun gectı kvga ettık daha erken askım deme demıstım oda tamam dedı snra braz daha gectı nese bnde aramz bozuk olmasın dye askım dedım bana askım deme sertı gorunce askım dıyorsun dedı tamam dedım ıkıncı bulusmada benı bulusmada bıraktı gıttı anlasamıyoruz dye ayrıldık snra arkadasıma mesaj atmıs bana ulassın dye neyse bnde mesaj attım bgunde arkadasım mesaj atıyor sen ne dıyon ne dedın hakımda dıye bnde bısey demdım hakında bıle konusmadık dedım ınanmadı ama ole demıyor dedı bnde erkek arkadasımı aradım hemen sen ne dıyon ya dıye ben nedemışım sole dedım bişey demedın bız onun hakında konusmadık dedı ama sen ole demısın ılıskılerını anlatmıs dedım yoo dedı bugunde cok agr kufrettı gucume gttı smdı brsey yokmus gbı hep bole kavga bıraz karısık oldu ama kavga etmeyelım dıyorum kavga cıkıyor bugunde bana dedı sen benım esıp gurledıgıme bakma sen degerlımsın dedı ama bılıyorum bırgun demıcek kendını tutamıyor alttan alıyom ses etmıyom konus dıyr kafayı yedım nolur yardım edın lutfen kavga etmeyeyım bnde dıkım bıraz once ısım o vrsa tınlamam bkle sanada ılgı gostercem dıyro saat 9dan snra pofff yardım nolur anlamyanlar sorsun ama nolur kavgasız cozum bulun

Neden düzgün yazmıyorsun arkadaşım?
Sen şu kendi yazdıklarını beğeniyor musun?

özet gecelım...
ilk bulsumada zaten zıtlasmıssınız... ilk bulusma sonrası aşkım demıs kızmıssın..sonra hadi ilk gunden tartısma cıkmasın diye (hata 1...dediğinin arkadasında duracaksın) sen canımlı cıcımlı konusmak istemıssın..buseferde o terslemıs dogal olarak...
ikinci bulusma senı terketmıs..bırakmıs gitmiş... ancak kendını bulunmaz hint kuması sanan sevgılın ortak arkasın aracılıgıyla ona msj atmanı istemıs ,sende kuzu kuzu atmıssın bıguzel(hata 2... ayrılıgınız nasıl yuzyuze olduysa tekrar barısmanızda yuzyuze olmadıydı.. , hakıkaten kendısını bulunmaz hınt kuması sanıyor bu cocuk - kızlar tarafından cok pohpohlanıp el ustunde tuutlmus)
bu kufur etmesıde 3.gun anlasılan.....
4.gun sen benım esip gurlediğime bakma benım için degerlısın
5.gun aksam 9dan sonra ilgi gostercem....

allahtan dık baslısın bu senın dık baslı oldugun halınmı? - aman alttan alayım kavga cıkmasın,aramız bozulmasın modunu dik baslılık olarak mı goruyorsun :53:

yasın kaç bılmıyorum ama eger evlılık uzerıne dusunuyorsan kendine kendin gibi agırlıbaslı efendi sakin erkek arkadasın oldun.. bundan sana hayır gelmez

Noktalama isaretlerini akil eden insanlardan Allah razi olsun. Bu nasil bi yazidir? hic birsey anlamadim.

Ozet gecen diger arkadastan okudum. Anladigim kadariyla ortada sevgililik yonunden bi iliski yok.

karısık yazdım hızlı anlattım anlatmayı basaramadım kusura bakmayın olay arkadasın anlattıgı gıbı evet 20 yasındayım bncede sakın bırısı lazım bıtırdım zaten ılıskıyı olmayacagını anladım yapamam onunla

Back
X