• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım..

rmntkkomedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
31
1
3
2 sene önce bi arkadaşım sayesinde tanıştık tanıştıktan sonra çok iyi anlaştık yüzyüze hiç bir problem yoktu ama ikimizde birbirimize açılmamıştık ama sevgili gibiydik sonra ben istanbula geldim ve istanbula geldikten sonra mesajlaşırken sürekli kavga ediyorduk o geç cevap veriyor diye ben kızıyordum benim yanımda sürekli erkek arkadaşlarım olduğu için o bana kızıyordu bu sebeplerden dolayı kavga ediyorduk.1 sene önce ben bunun olduğu şehire gittim görüştük ve ilk defa yüzyüze kavga ettik o günden sonra bi süre hiç konuşmadık ama sonra tekrar konuşmaya başladık istanbula geldi ama görüşmedim nedenini bilmiyorum.ben onun olduğu şehire gittim ama yine görüşmedik.ara rüyamda seni gördüm diye mesajlar atıyorduk birbirimize ben ne zaman rüyamda görsem oda görmüş oluyordu bu kadarı denk gelir mi bilmiyorum.o kadar uzun süre sonra 3 gün önce face açmış kendisi gördüm ama eklemedim sonra o eklemiş kabul ettim bigün sonra silmiş mesaj attım niye sildin diye yanlışllıkla ekledim diye bi mesaj geldi.2 hafta sonra onun olduğu şehire gidicem napmalıyım sizce ?

Back
X