Bebek Beslenmesi Yardım:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi Es_84
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Es_84

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
25
2
1
40
1 haftalık kızım 2 gündür kakasını yapmıyor. Hem anne sütü alıyor hemde mama. Ne yapmam gerekiyor Acil lütfen

Yapmanız gereken şey Bebeğinizle ilgili kafanıza takılan her konuda doktorunuzu aramalı ona sormalısınız. Ben öyle yapıyorum. Oğlum 16aylık her zamankinden farklı bir durum görsem doktorumuzu ararım hemen.
Benim oğlumda 2.ayında kakasını 3-4günde bir yapmaya başlamıştı. Sadece anne sütü ile besleniyordu. Bu eğer bebekte sıkıntı vermiyorsa normal bi durum. Ancak kızınız henüz bir haftalıkk. Kesinliklee doktora gitmelisinizz.

Bnm kızımın 14 gün yapmadığı olurdu panik yapmayın anne sütü alan bebeklerin uzun süre kaka yapmaması norml ama mamada alıyormuş 4 5 günü geçerse doktora başvurun.

Yeni bisey ögrendim... Bu kadar arayla kaka yaptıklarını bilmiyordum

Çok normal bir durum sıkıntı etmeyin. Mamasına zeytinyağı koyun. Ama 2 gün sorun edilecek bir zaman değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…