• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım :)

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Bu seferki tam dert değil, tavsiye almak için geldim diyelim :)

Kısaca özetleyecek olursam, sınıfımdan birini seviyorum. Şu an üni. 3.sınıftayım ve 1.sınıftan beri böyle bir durum var, onun da bana aynı şeyleri hissettiğini düşünüyordum/hissediyordum ama somut bir kanıt yoktu elimde, ben de kendimi hep geri çektim, zaten okula da pek gelmeyen bir tipti kendisi ben de kendimi özellikle geri çektiğim için çok muhabbetimiz olmadı ki zaten pek kızlarla takılan bir insan değil.

Bu yıl artık bir şeyleri değiştirme kararı aldım, önceden mesela bana bişey sorsa bile pek tenezzül etmezdim, şimdi artık ben gidip konuşuyorum, aramız da öncesine nazaran çok daha iyi. Fakat sorun şu ki çok yavaş ilerliyor, mesela bazen o kendisini geri çekiyor bazen ben, bir türlü tutturamıyoruz. O da çok çekingen ben de. Gidip muhabbet etmeye çalışıyorum, soru soruyorum falan ama daha napabilirim bilmiyorum. Yani çok istekli gibi görünmek istemiyorum ama aramızda artık bir şeyler oluşmaya başlasın. 3 yıldır sıkıldım vallahi tak edecek gidip ben teklif edeceğim diye korkuyorum en sonunda :KK70:

Sonuç olarak bu konuda tavsiye istiyorum sizden, çok istekli görünmeden işleri nasıl hızlandırabilirim. Konuştuğumuz konular sürekli derslerle alakalı. Artık kabuğumuzun dışına çıkalım istiyorum, okul bitmeden, okul bitince memleketine dönecek çünkü :KK48:

Ikinizinde ortak ilgi duyduğu bir aktivite falan var mı?Mesela vizyona yeni filmler girince falan birlikte gitseniz.Final vize haftası beraber ders çalışsanız:)

Mesaj at konuşun 3 yıl senden hoşlandığını söylemediyse o erkekte bir sorun var ya da senden hoşlanmıyor taş olsa catlar 3 yil da neler olur neler

Sosyal medyada daha kolay dökülürsünüz :KK53:
Ben pek kullanmıyorum sosyal medya, ama ne demek istediğinizi anlamadım kusura bakmayın o_O

Ikinizinde ortak ilgi duyduğu bir aktivite falan var mı?Mesela vizyona yeni filmler girince falan birlikte gitseniz.Final vize haftası beraber ders çalışsanız:)

Filme gitmek mi, keşke o aşamada olsak :) Valla beraber ders çalışmak güzel fikir ama ben bir türlü uygulamaya dökemiyorum bunu çünkü denk gelemiyoruz, zaten yarın son sınavım var, bu dönem için artık o fikir işlemez gibi. Kendisi futbolu çok sever, benim alakam yoktur. Futbolla ilgili muhabbet açsam çok abes olur zaten pek bilgim de yok. :(

Aynı şekilde ben de açılabilirdim ona bakarsak :) Ben zaten çok ters davrandığım için böyle oldu. Biraz da bende aslında problem :)

Bir süre görmezden gel. Onun aklında varsan gelir dökülür sana ozaman ..

Ben pek kullanmıyorum sosyal medya, ama ne demek istediğinizi anlamadım kusura bakmayın o_O
Benim terminolojim biraz değişik :KK49:
Şey diyorum yani
Hani sen çekingen o çekingenmiş ya
Bazen yüzüne söylemek zordur ama yazmak daha kolaydır
Sosyal medyadan ya da numaralarınız varsa telefondan bir girizgah yapın 'Naber?' gibi
Gel zaman git zaman o mesajlaşmalar uzar, dediğin gibi karşılıklı birşey varsa
Ondan sonracıma gelsin 'açılma'

Filme gitmek mi, keşke o aşamada olsak :) Valla beraber ders çalışmak güzel fikir ama ben bir türlü uygulamaya dökemiyorum bunu çünkü denk gelemiyoruz, zaten yarın son sınavım var, bu dönem için artık o fikir işlemez gibi. Kendisi futbolu çok sever, benim alakam yoktur. Futbolla ilgili muhabbet açsam çok abes olur zaten pek bilgim de yok. :KK43:
Messi'mi Ronaldo'mu diye sorun,Messi derse sorun yok:)))) şaka şaka...tuttuğunuz takım yok mu?maçları olunca "ben izleyemedim nasıl oldu neler oldu" sorun.bana pek kulak asmayın...hayatımda hiç kimse olmadı...sadece yardımcı olmak için:)

Benim terminolojim biraz değişik :KK49:
Şey diyorum yani
Hani sen çekingen o çekingenmiş ya
Bazen yüzüne söylemek zordur ama yazmak daha kolaydır
Sosyal medyadan ya da numaralarınız varsa telefondan bir girizgah yapın 'Naber?' gibi
Gel zaman git zaman o mesajlaşmalar uzar, dediğin gibi karşılıklı birşey varsa
Ondan sonracıma gelsin 'açılma'

Numarasını özel olarak almadım ama sınıfın whatsapp gurubunda var, aslında ders falan bişey bahane ederek mesaj atmayı düşündüm ama aynı imkan onda da var o yapsın diye gurur yaptım hep. Twitterdan bile takipleşmiyoruz ya, galiba bizim durum biraz vahim :rolleyes:

Messi'mi Ronaldo'mu diye sorun,Messi derse sorun yok:)))) şaka şaka...tuttuğunuz takım yok mu?maçları olunca "ben izleyemedim nasıl oldu neler oldu" sorun.bana pek kulak asmayın...hayatımda hiç kimse olmadı...sadece yardımcı olmak için:)

Ben futboldan pek anlamadığımı çok belli ederim böyle bi soru sorarsam çok komik olur, ama mesela futbolla ilgili bilmediğim bişey sorsam belki olur. Futboldan da yürünür mü bilmem gerçi :) Olsun yine de teşekkür ederim :KK51:

Simdi anladim :KK70:

Bacım seviyosan git konuş bence :KK70:

Seviyorum ama konuşamıyorum ben :KK53:

senden hoslandigina emin misin erkekleri sagivsolu belli olmuyor cekingenlikte bir yere kadar ciddi hoslansa 3 yilda acilmasi lazim. asiri cekingen diyorsaniz bile hoslantisindan emin olmadan bir adim atmayin bence. illa atacag diyorsaniz sosyal medyadan yuruyun.

Bence 3 sene kaybetmissiniz zaten daha fazla vakit kaybetmeden bi adım atmalisiniz baktınız o taraftan bi adım gelmedi o zaman vazgeçin bence siz bu işten :)

senden hoslandigina emin misin erkekleri sagivsolu belli olmuyor cekingenlikte bir yere kadar ciddi hoslansa 3 yilda acilmasi lazim. asiri cekingen diyorsaniz bile hoslantisindan emin olmadan bir adim atmayin bence. illa atacag diyorsaniz sosyal medyadan yuruyun.

Uzun olmasın diye nasıl olduğunu anlatmadım ama hoşlandığını düşünüyorum, birinin sevgisinden emin olmak imkansız tabi ki, ben de bu çelişkiyi çok yaşadım 3 yılda niye açılmadı diye, ama aynı şekilde ben de açılabilirdim illa erkek söylemek zorunda değil böyle şeyleri, ama ben aşırı çekingenimdir bu konuda, o da öyle belli ki. Bir de ben zaten çok soğuktum ona karşı, ben soğukluğumu kırınca aramız hemen düzeldi zaten. Sorun biraz da bendeymiş. Geçen yıl başkasından hoşlanıyorum falan diye yalan bile söylemiştim bi arkadaşına o yüzden de açılmamış olabilir, detayları yazmadım buraya

Bence 3 sene kaybetmissiniz zaten daha fazla vakit kaybetmeden bi adım atmalisiniz baktınız o taraftan bi adım gelmedi o zaman vazgeçin bence siz bu işten :)

Ben de o kafadayım :)

Back
X