• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım :(

athena_1983

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
698
136
323
13 senelik evliligim.evelndigim den beri eşimin ailesiyle oturuyorum.eşim sürekli beni oyaladıyok bu kış çıksın yok yaz gelsin yok maaş im da iyileştirme olsun diye diye 13 yil oldu.kaynanamla hiç ankasamiyorum aynı evim içindeyiz ve 2 senedir konuşmuyorum. Hayatım tam bir kabus ..eşime söylüyorum üzerine 3 tane arsa var sat ev alalım sonuçta muhtaç değiliz ailesine ama cevap vermiyor bugünson kez konuştum babana söyle dedim arsalari sat sin komisyon cu arkadaşları var soyle dedim artık eşim istemiyor ayrılmak istoyor de dedim ama yine cevap vermiyor.arkadaşlar sizce ne yapmalıyım üzüntü den sedef oldum boguluyorum .sizce eşimi nasik ikna etmeliyim .an meselesi ailemin yanına gitmem uzatma lar dayım :(

13 senemi :KK57: bu saatten sonra zor siz hayata dert çekmek için gelmişsiniz belli ki 13 sene dayandığına göre :KK12:
Ha bu arada 13. Günde babanın evine gitseydin 13 yılı orda geçirmezdin

Allah kolaylık versin valla zordur heralde Fazlasıyla. Bence baskı şeklinde deilde duygularla çözmeye çalışın. Yani bu saatten sonra etkili olurmu bilmiyorum ama Çocuklarınız varsa biraz onların yoluyla birazda siz bu konudan kendinizi çekmiş gibi gösterip bunalmışlık sendromuna girin falan duygu sömürüsü bi nevi.. Ama sanki baya baya geç kalınmış bi konu maalesef...

daha çok kışlar yazlar görürsün. 13 sene yaz kış diye inandıysan işin çok zor. belli ki istemiyor istese çoktan çıkardı ayrı eve. kanunende sana ayrı ev tutmak zorunda seni anne babayla aynı evde yaşamaya zorlayamaz böyle bir hakkı yok. kendine güvenmiyordu madem neden evlenmiş o zaman. sen neden 13 sene inandın ve bekledin?

Doğru dürüst isi olmadı .5 senede issizdi ama artık düzenli bir idi var 2 sene oluyor daha beni niye burda tutmak istiyor anlamıyorum. Çok Üzgünüm nadil davrancagimida bilmiyorum esimjn ailesinin durumuda iyi onlar da istemiyor cikmamizi ben haric herkes halinden memnun.

Back
X