yardım

Angel of darkness

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
5
1
1
35
Mrb kızlar bu siteye yeni katıldım ben belki derdime çare bulabilirim diye düşündüm.ben birinden çok hoşlanıyordum . Gece gündüz mesajlaşıyorduk ve bende bir gün ona bir şaka yaptım seni seviyorum diye (ve ben taşınacağım başka bir şehire )aslında böylece onun beni sevip sevmediğini öğrenmeye çalışacaktım o da şu cevabı verdi : ötekilere(arkadaslarımızıa) söyledinmi unutma daha günlerimiz var dedi sonra ben şaka yaptığımı söyleyince(keşke söylemeseydim çok pişmanım) o da benim saka yaptığımı böyle ani söylemeyeceğimi bildiği için kendisininde şaka yaptığını söyledi biz böyle devam ettik konuşmaya sonra ben birgün gerçekten sevdiğimi söyledim o da bana beni arkadası olarak sevdiğini ama aşık olmadığını soykeyerek yinede benimle hiçbişey olmamış gibi konuşmalara devam ediyor.kısacası ben hala beni sevip sevmediğinden emin değilim , acaba kendimimi tatmin ediyorum ve çok üzülüyorum onsuz yaşayamam gibi geliyor hergün ağlıyorum hatta üzüntüden saçımı falan kestim iğrenç oldu :((( ltfn bana bir tavsiyede bulunun

Back
X