yardım

Ya kavga ettigi icin askerde , para cezasi gldi sonra. Bunu odemeynce devlet isinde ucretsz calisiyo 10.ayda bitck... Borcun bi kismini bna ve cocuklara diger bi miktar onceden olan borclar ddi. Borcu yktu zaten askerden gldi ne borcu olacak. Kiradayz esim 5 ay kira odeyemedi Allahtan ev sabibi teyzem idare etti. Ben napayim szce ailesini arayp para isteyeymmi kocamn isteyecegi yok
Peki ama siz çalışıyormusunuz? Birde ailesi size bakmak zorunda değil. Ayrica o kredi ne için çekilmiş? Neye harcamış ki o kadar parayı?

Ya 2 bebegi birakp.calisamiyorm kime brkcm. Ev esyasi aldi besik aldi cocklara gerisini.napti bilmiyorummm.

O calisiyo bakiyo cocuklara. Biraz buyusunler sen calisirsn diyolr.

Kardesim haberim yoktu dogumdan snra syldi
bu durumda ilgilenmiyor dediğiniz en fazla 8 aylık mevzu..
şimdi bak,bu adam ev bark kurmak için çekmişse krediyi ,ve borç boyunu aşmışsa,2 işte birden çalışıyorsa büyük ihtimal borcu saklama nedeni de hamileliğindir..doğum sonrası söylemiş işte.bu durumdaki adamdan da ilgi sevgi beklemek zor biraz.adam çalışıp didiniyor yetişmeye çalışıyor gibi geldi bana..
öyle bir portre çizdin ki ilk başta sanki adam krediler çekip kumar oynamış ,pavyona gitmiş,borç yapmış,ne çocukla ne evle iligli size aileniz bakıyor falan..

O calisiyo bakiyo cocuklara. Biraz buyusunler sen calisirsn diyolr.
Borçlerin bitmesini bekle bencede . Eşinide dinlemek lazım , senin anlatıkların net değil .
Eşin 2 işte çalışıyor diyorsun demekki evini geçindirip borçları ödemek için çabalıyor .
Sabret borçlar bitince eşin aynı devam ederse o zaman düşün derim ..

eğer eşinize karşı sevginiz varsa ve bu geçici bir durum olarak kalacaksa ayrılmayın fakat eşinizin yapısını siz biliyorsunuz sürekli bu sorunlarla karşı karşıya kalacaksanız bu sizi çok yıpratır. ozaman da en iyisi ayrılıp ailenizin yanında olmanız.

Eger cabaladigina inaniyorsaniz sans verin ama boyle sorumsuzluklari devam eder derseniz vakit kaybetmeyin. Burada cocuklarinizin gelecegi soz konusu.

Ayrica durumunuz baya kotu anlasilan harflerinizi bile tutumlu kullanmissiniz...

İşin çok zor..Allah yardimcin olsun..çalış derdim ama çocukların çok küçük. .Esin 2 işte birden çalışıyormus hakikaten çok zor ama çabalıyor galiba..belki eşinin ailesinden borç alabilirsiniz konuşun bakalım. .kirayı 5 ay ödeyememek zor..belki annelere falan tasinabilirsiniz. Biraz bekle esinle konuş bakalım. .

Borcu olmadan da ayniydi yapi meselesi kiskanc asiri. Bakim.soyle soyleyeyim bn bi yatak camasr makinasi buzdolabi aldrdm taksitle o televizyon zart zurt pahali seyler aldi tamam onlara kredi cekms toptan odeyeym dye. 3 ay snra yni cekmis bnm haberim yok. Bana 2.dogumdan snra syluyo karisik yni. Bn borclari bitsin ne olacak.duzelecek mi diye bkliyoorm

Ya 2. iş ceza icin basladi bnm icin dgl kndi icin cabaliyor. Ailesi yardm edecek güçte ama soylemiyo onlara. Buraya gelmemizi istemiyodu ailesi orda koyde yasayalm istiyodu ben direndim burda sehirde kaldik buda borca girdikce girdi.

Bayanlar derdimi anlataym.esim ihtiyaclarimi karsilayamiyor. Cocuklarinda oyle annem babam aliyor nerdeyse herseyimi. Esim ilgisiz cok borcu var ailesi yardm.etmiyor napcgmi bilmyrm babamlar zaten elinden geleeni yapiyor ve onlar dha nee yapsn benden habersiz kredi cekmis 2 sene oluyor ve bir suru taksit. Kendiside ilgisiz cocklari dsri cikartmyor 40 yilda 1 cikarrsa. Bnmle tek isi o anladiniz. Ve kamudada calismaya basladi ek cnku ceza gldi para cezasi ve odeyemedi oda kamuda calsmak zornda kaldi. Ne bilim ya bn napaym.borclardan haciz gelck artkk. Bi yandan cocklar bi yandan borclar delitrcmm.
E sende çalış destek olun yani bana bakamıyo edemiyo dicenize.
Belliki yetieşmiyor yani

Back
X