Bebek Beslenmesi Yardım :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Dalginn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
13
0
1
36
Bebegim kilo almıyor aylardir cildiricam büyük dert oldu bu etrafa ve bana milletin söylemlerini çok takmaya başladım 8 aylik bebegim 6.400 kilosu 3 aydır hiç kilo almıyor napmam lazım fikir verin lütfen

Doktora götürseniz?
Değerlerine bakılsa?
Yapabilir misiniz?

GötürDüm normal hareketli dedi yolladı ek gıdaya da geçtik ama değişen bişey olmadı
Sağlığı yerindeyse milletin dediğine niye takıyorsunuz bu kadar?
8 aylık bebekler için hangi ek gıdalara başlanabilir araştırın tam bilgim yok.
Öğünlerini yiyorsa sağlıklıysa tedirgin olmayın laf edene de doktor kontrollerini yaptırdık şükür değerleri yerinde kilosu da normal deyin.

Kakasını düzenli yapıyor mu, iştahı iyi mi ve üç aydır kilo almayan bebeğe doktor nasıl iyi diyor sağlık ocağı ne diyor

Kakasını düzenli yapıyor mu, iştahı iyi mi ve üç aydır kilo almayan bebeğe doktor nasıl iyi diyor sağlık ocağı ne diyor
Hergün yapıyor düzenli sağlık ocağıda iki ay sonraya kontrol verdi iştah 10 gündür baya azdı ama şimdi idare ediyoru

Büyümede temel ölçüt kilodan önce boydur aslında.
Boyu kac cm?
Kilosunun az olmasindan ziyade bence neden 3aydir kilo alamadigini araştırın.
İnşallah sağlıklı kilolar alır bundan sonra.

Büyümede temel ölçüt kilodan önce boydur aslında.
Boyu kac cm?
Kilosunun az olmasindan ziyade bence neden 3aydir kilo alamadigini araştırın.
İnşallah sağlıklı kilolar alır bundan sonra.
İnşallah ya çok kafama takilmaya başladı boy 65 cm

Hergün yapıyor düzenli sağlık ocağıda iki ay sonraya kontrol verdi iştah 10 gündür baya azdı ama şimdi idare ediyoru
Üç aydır kilo almaması normal değil bence ama dişten ötürü az alabilir yada iştahı kaçabilir fakat hiç almaması araştırılmalı.bizim dr az alınca bile o ay didikliyor. Sekiz aylıksa zaten artık tuz, şeker, bal, inek sütü gibi bi takım ürünler dışında her şeyden dengeli olarak beslenmeli ama sevmediği şeyi de zorlamamalı

Bi on gün hiç iştah yoktu ateş kusma ısal oldu diş sandık ama diş mis yok tahlil yaptılar temiz çıktı bende şaşırdım artık en iyisi tekrar doktora götürmek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…