Yardım !

Hafsa mihrimah

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
120
19
18
28
Merhaba hayirli akşamlar bayanlar . benim bi sorum olacak adet bitiminden sonra ki 2 3 Günü degerlendirmek gerekiyor mu sizce. Bebek için ihtimali arttırıyor mu ?

Merhaba hayirli akşamlar bayanlar . benim bi sorum olacak adet bitiminden sonra ki 2 3 Günü degerlendirmek gerekiyor mu sizce. Bebek için ihtimali arttırıyor mu ?
Cnm yumurlaman adetten hemen sonraysa tabiki sansin artar onun icin sana tavsiyem ovulasyon testi kullan degerlendirecegin gunlerin sansini dahada artirirsn

Bende bu ay yeni kullaniom adetim bittikten 2 3 gunsonra falan baslarim bugun 4. Gun hala net kirmiziyi gormedim bakalim nolck

Canım benim adet bitti ama azicik daha gelmiş bugün 5. Günüm normal yani bende iki güne baslicam 7. Günden 20. Güne kadar iki günde bir inşallah tutar

Yumurtlama döneminde şeffaf uzayan bir akıntı olur testler gelene kadar buna dikkat edebilirsiniz

Yok insaallah yumurtlamayi kaçırmam anlamında dedim. Çok istiyorum canim
Haaa:) cnm adetlerin duzenliyse muhtemelen gec kalmazsn ama kesin diyede bisey yok her ay yumurtlama farkli oluomus bende burda okuduklarimdan ogrendim adetlerin duzenliyse 14. Gun olmasi lazim sen o gunlere yakin basla ben de basladim 4 gunum vr

Bişey daha sorayım . İliskiden sonra belinizin yüksek olmasi ya da yarım saat falan ayaklarımizı havaya dikmemiz falan gerekiyor mu ?

Haaa:) cnm adetlerin duzenliyse muhtemelen gec kalmazsn ama kesin diyede bisey yok her ay yumurtlama farkli oluomus bende burda okuduklarimdan ogrendim adetlerin duzenliyse 14. Gun olmasi lazim sen o gunlere yakin basla ben de basladim 4 gunum vr
Hadi Hayirlisi ya. Mevla hepimize en tez zaman da versin .

E
Bişey daha sorayım . İliskiden sonra belinizin yüksek olmasi ya da yarım saat falan ayaklarımizı havaya dikmemiz falan gerekiyor mu ?
Evet ona dikkat et hemen ayagi kalkma gerci bende her ay uyguluyom bunu ama bisey yok sen yinede dikkat et ayagi kalkinca akio hemen veren Allah verioda iste biz uygulayim yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…