- 25 Kasım 2016
- 120
- 19
- 18
- 28
- Konu Sahibi Hafsa mihrimah
-
Cnm yumurlaman adetten hemen sonraysa tabiki sansin artar onun icin sana tavsiyem ovulasyon testi kullan degerlendirecegin gunlerin sansini dahada artirirsnMerhaba hayirli akşamlar bayanlar . benim bi sorum olacak adet bitiminden sonra ki 2 3 Günü degerlendirmek gerekiyor mu sizce. Bebek için ihtimali arttırıyor mu ?
Adetin ne zmn bitti ins gec kalmazsnTest internetten sipariş verdim lakin 2 3 gune ancak gelir. Arada kaldım
Dün bitti daha . insaallah kalmamAdetin ne zmn bitti ins gec kalmazsn
Hamile kalmak istemionmu niye insallah kalmam dedin :)Dün bitti daha . insaallah kalmam
Yok insaallah yumurtlamayi kaçırmam anlamında dedim. Çok istiyorum canimHamile kalmak istemionmu niye insallah kalmam dedin :)
Yok insaallah yumurtlamayi kaçırmam anlamında dedim. Çok istiyorum canimHamile kalmak istemionmu niye insallah kalmam dedin :)
Haaa:) cnm adetlerin duzenliyse muhtemelen gec kalmazsn ama kesin diyede bisey yok her ay yumurtlama farkli oluomus bende burda okuduklarimdan ogrendim adetlerin duzenliyse 14. Gun olmasi lazim sen o gunlere yakin basla ben de basladim 4 gunum vrYok insaallah yumurtlamayi kaçırmam anlamında dedim. Çok istiyorum canim
Hadi Hayirlisi ya. Mevla hepimize en tez zaman da versin .Haaa:) cnm adetlerin duzenliyse muhtemelen gec kalmazsn ama kesin diyede bisey yok her ay yumurtlama farkli oluomus bende burda okuduklarimdan ogrendim adetlerin duzenliyse 14. Gun olmasi lazim sen o gunlere yakin basla ben de basladim 4 gunum vr
Evet ona dikkat et hemen ayagi kalkma gerci bende her ay uyguluyom bunu ama bisey yok sen yinede dikkat et ayagi kalkinca akio hemen veren Allah verioda iste biz uygulayim yinedeBişey daha sorayım . İliskiden sonra belinizin yüksek olmasi ya da yarım saat falan ayaklarımizı havaya dikmemiz falan gerekiyor mu ?
Haklısın. Teşekkür ederimE
Evet ona dikkat et hemen ayagi kalkma gerci bende her ay uyguluyom bunu ama bisey yok sen yinede dikkat et ayagi kalkinca akio hemen veren Allah verioda iste biz uygulayim yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?