yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi yesa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yesa

...
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
25.483
44.481
1.123
Kızlar bu testi yorumlayablir misiniz

20170128_200736-1.webp

sayı az canım 17 milyon çıkmış en az 20 milyon olmalı diyor. Bir de ileri hızlı oranı düşük ama çok düşük değil. Doktor ilaç verecektir sayı ve hareket için. Allah yardımcınız olsun.

sayı az canım 17 milyon çıkmış en az 20 milyon olmalı diyor. Bir de ileri hızlı oranı düşük ama çok düşük değil. Doktor ilaç verecektir sayı ve hareket için. Allah yardımcınız olsun.

Canım sanırm esinde varikosel var sayı düşuk ileri hızlı harekette düşuk..

Kızlar bu sonuçlar ile doğal yoldan olur mu

Bi de ilaç kesin şart demi bunlar duzelmeden zor mu yani

Doğal yoldan olabilir ama düşük ihtimal. İlaçla düzeleceğini düşünüyorum. Morfoloji de bakılmalı aynı zamanda.

Doğal yoldan olabilir ama düşük ihtimal. İlaçla düzeleceğini düşünüyorum. Morfoloji de bakılmalı aynı zamanda.

Valla sperm testi yaptırdık sonucu aldık bunlar yazıyor morfoloji biz de demedik onlar da demedi

Doğal yolla zor canm tabi olmaz diye birsy yok . Doktoru ne dems esine ? Ameliyat ddiyse olsun düzelir sonuçlar bnm esimdede varikosel vardı ameliyat oldu çok küçük bir ameliyat smdi düzeldi değerleri..

İnşallah olur canım.. Bu sonuçtan ben pek anlamam ama.. Her ne varsa sorun en kısa zamanda düzelir inşallah.

Sağol canım ama korkulacak bir şey yok demi yani ilaç belki ameliyat tamamdır
Aynen canm hiç merk etme
. Ameliyat derse yarm saatlik küçük bir ameliyat sonrası 2 gün yatar 1 hafta sonra işine döner 3 ay sonrada spermler düzelmeye başlar ilaclik bir durum diyeceğini sanmıyorum çok yüksek ihtimalle ameliyat der oda ise yariyo bn ameliyattan 5 ay sonra hamile kaldm ama düştü bnde pıhtılaşma olduğu için . O yüzden hiç merk etme duzelir

Aynen canm hiç merk etme
. Ameliyat derse yarm saatlik küçük bir ameliyat sonrası 2 gün yatar 1 hafta sonra işine döner 3 ay sonrada spermler düzelmeye başlar ilaclik bir durum diyeceğini sanmıyorum çok yüksek ihtimalle ameliyat der oda ise yariyo bn ameliyattan 5 ay sonra hamile kaldm ama düştü bnde pıhtılaşma olduğu için . O yüzden hiç merk etme duzelir

Çok sagol canım benim

Bi gidelim bakalım. Ne derse artık

Back
X