Yardim.

opordaje

/ Pencerene sığdığı kadardır gökyüzü. /
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
361
360
23
Merhaba 4 aylik hamileyim. Bugun doktor randevum vardi vajina girisinde ufak et gibi bisi gormustum 1 hafta önce bugun doktoruma baktirdim bu nedir diye? O da hpv virusu siğil falan dedi. Normal dogum yapamazsin dedi bu durumu yasayan var mi ?

Ah kimse yok mu yahu ? Konuyu yanlis yere mi actim acaba. Oyleyse simdiden kusura bakmayin :/ pek anlamiyorum da..

Ah kimse yok mu yahu ? Konuyu yanlis yere mi actim acaba. Oyleyse simdiden kusura bakmayin :/ pek anlamiyorum da..
siğil canim o arkadasmda vardi dikkat et sicriyo.o yizden normal dogum olmuyo bebege gecmesin diye.dogumdan sonra yaktrirsn esinede bulasablr.arkadasna tam tersi esinddn bulasmis

siğil canim o arkadasmda vardi dikkat et sicriyo.o yizden normal dogum olmuyo bebege gecmesin diye.dogumdan sonra yaktrirsn esinede bulasablr.arkadasna tam tersi esinddn bulasmis

Of eşimde yok bana nasil gecti anlamis degilim. cok korkuyorum stres yaptim agliyorum doktordan ciktigimdan beri fitil verdi doktor bugun yaptim 3 gun arayla dedi. 15 gun sonra gel tahlil yapariz dedi. Cok gerginim Hakkimizda hayirlisi olsun. Arkadasinin gecti mi peki? Tekrarlama olasiligi var diye okudum ama ah hep kadinlar zaten.. ne cekiyorsak biz cekiyoruz..

korkma canim bebege bi zarari yok wcden sonra ellerini iyi yika yikamadn bi yere surme.yaktironca geciyo canim korkma ama eşinde de olablr oda yaktrsn onda yoksada korunun iliski esnasinda canim gecmis olsun yaktirirsn gecer hic stres yapma.arkadasmda yaktrdi hatta popoyada sicramisyi2onun oda geçti

İnsallah cok tesekkur ederim ilgin ve alakan icin. İcimi rahatlattin.. su saatten sonra da zor iliski. Tekrardan tesekkur eder iyi geceler dilerim :kocamankalp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…