Yurt bekleyince cıkıyor. Sene basında beklersen günlerce misafir olarak kalırsan elbet alırlar seni.Merhaba herkese son care olarak buraya yazıyorum.üniversite birinci senemi birincilikle bitirdim ama maddi sıkıntılardan dolayı ailem cok zorlaniyor.ne yurda nede aparta yazilabiliyorum zaten devlet yurdu cikmiyo kolay kolay biliyosunuz.devletten geri odemeli alıyorum ama yurt ucretink dahi karsilamiyor.isteyen olursa okul bilgilerimi ozelden kanitlayabilirim.sorun su olucakki ozel sirketlerden burs alamıyorum yani kimse burs vermiyor.ankarada yasiyorum baska sehirde okuyorum. Hangi sirketler burs verir nasil basvurumam gerekir yardimci olabilecek var mi
Mesela yurt kampuse uzaksa yani merkez kampuste degil meslek yuksek okulu falansa o ihtimal dusuyor. Bir de konu sahibine sormak istiyorum. Tek cocuk musunuz? Ailenizin uzerine kayitli bir mal varligi var mi ev araba gibi?Yurt bekleyince cıkıyor. Sene basında beklersen günlerce misafir olarak kalırsan elbet alırlar seni.
Ben üniversite evde kalırken birden kyk ya cıktım iki ay bekledim 70 kişilik yerde. Sonunda cıkmıstı.Mesela yurt kampuse uzaksa yani merkez kampuste degil meslek yuksek okulu falansa o ihtimal dusuyor. Bir de konu sahibine sormak istiyorum. Tek cocuk musunuz? Ailenizin uzerine kayitli bir mal varligi var mi ev araba gibi?
Kutuphanede calismak icin nereye basvurmam gerekiyorOkulun kütüphanesinde falan calısabiliyorsun. Ben calısmıstım biraz. Burs almıyor musun geri ödemeli ben onu da alıyordum. Durumun kötü olunca okulun yemekleri de bedava oluyor. Bunları araştırdın mı?
Okulun yönetimiyle konus onun belli zamanlarda basvuruları oluyorKutuphanede calismak icin nereye basvurmam gerekiyor
Ek olarak bireysel destek sağlamak isteyenler genellikle derneklere haber bırakıyorokulun sağlık kültür spor daire başkanlığına gidin durumunuzu anlatin burs ve okulda kısmı zamanlı çalışmak istediğinizi belirtin onlar yardimci olur
Kusura bakmayın fotoğraf atmayı bilmiyordum yanlışlık olmuşEki Görüntüle 1870156 Eki Görüntüle 1870156 Eki Görüntüle 1870156
Nerde okuyorsun bilmiyorum ama yazını okuduktan sonra facebook ta böyle bi yazıyla karşılaştım. Aydın nazilli ilçesinin bi sayfası yanlış bi haber oldugunu düşünmüyorum. Hemen siteyi ekleyip mesaj at açıkça belirt istersen duumunu inşallah yardımları dokunur. Allah denk getirmiştir bana da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?