Yardima cok ihtiyacim var

fanaa95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
155
83
53
Merhaba herkese son care olarak buraya yazıyorum.üniversite birinci senemi birincilikle bitirdim ama maddi sıkıntılardan dolayı ailem cok zorlaniyor.ne yurda nede aparta yazilabiliyorum zaten devlet yurdu cikmiyo kolay kolay biliyosunuz.devletten geri odemeli alıyorum ama yurt ucretink dahi karsilamiyor.isteyen olursa okul bilgilerimi ozelden kanitlayabilirim.sorun su olucakki ozel sirketlerden burs alamıyorum yani kimse burs vermiyor.ankarada yasiyorum baska sehirde okuyorum. Hangi sirketler burs verir nasil basvurumam gerekir yardimci olabilecek var mi

Sabancı koç gibi holdingler veriyor araştır ben okurken açılmıştı kontenjanları var birincilik falan varsa verirler bence okulla görüş

Ozel sirketlerin burs vermesi icin iyi bir universitenin iyi bir bolumunde olmanizi isterler. Durumunuz bu durumdayken burs bile cikmamasi cok kotu. Kaymakamliga cagdas yasami destekleme dernegine falan basvursaniz?

Yurt bekleyince cıkıyor. Sene basında beklersen günlerce misafir olarak kalırsan elbet alırlar seni.

Yurt bekleyince cıkıyor. Sene basında beklersen günlerce misafir olarak kalırsan elbet alırlar seni.
Mesela yurt kampuse uzaksa yani merkez kampuste degil meslek yuksek okulu falansa o ihtimal dusuyor. Bir de konu sahibine sormak istiyorum. Tek cocuk musunuz? Ailenizin uzerine kayitli bir mal varligi var mi ev araba gibi?

Mesela yurt kampuse uzaksa yani merkez kampuste degil meslek yuksek okulu falansa o ihtimal dusuyor. Bir de konu sahibine sormak istiyorum. Tek cocuk musunuz? Ailenizin uzerine kayitli bir mal varligi var mi ev araba gibi?
Ben üniversite evde kalırken birden kyk ya cıktım iki ay bekledim 70 kişilik yerde. Sonunda cıkmıstı.

Okulun kütüphanesinde falan calısabiliyorsun. Ben calısmıstım biraz. Burs almıyor musun geri ödemeli ben onu da alıyordum. Durumun kötü olunca okulun yemekleri de bedava oluyor. Bunları araştırdın mı?

Okulun kütüphanesinde falan calısabiliyorsun. Ben calısmıstım biraz. Burs almıyor musun geri ödemeli ben onu da alıyordum. Durumun kötü olunca okulun yemekleri de bedava oluyor. Bunları araştırdın mı?
Kutuphanede calismak icin nereye basvurmam gerekiyor

okulun sağlık kültür spor daire başkanlığına gidin durumunuzu anlatin burs ve okulda kısmı zamanlı çalışmak istediğinizi belirtin onlar yardimci olur

okulun sağlık kültür spor daire başkanlığına gidin durumunuzu anlatin burs ve okulda kısmı zamanlı çalışmak istediğinizi belirtin onlar yardimci olur
Ek olarak bireysel destek sağlamak isteyenler genellikle derneklere haber bırakıyor
Onlarıda araştırabilirsiniz

Yurt yemek kitap ihtiyaç vs bursları için Öğrenci işlerinden bilgi al.. okulda çalışma şartlarıni da sor.. Belediye bursları da oluyor..

Bölümünüz ne? Devlet yurdunun çıkmaması çok az bi ihtimal. Çıkmasa bile misafir olarak kalabiliyorsunuz. Ayrıca durumunuzu belgelerseniz devlet yurdunda ücretsiz kalabilirsiniz

Nerde okuyorsun bilmiyorum ama yazını okuduktan sonra facebook ta böyle bi yazıyla karşılaştım. Aydın nazilli ilçesinin bi sayfası yanlış bi haber oldugunu düşünmüyorum. Hemen siteyi ekleyip mesaj at açıkça belirt istersen duumunu inşallah yardımları dokunur. Allah denk getirmiştir bana da..

Kusura bakmayın fotoğraf atmayı bilmiyordum yanlışlık olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…