yardıma ihtiyacım var.acil lütfen.

sonngulen

20+70'den 50'lere
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
14.598
62.710
798
İyi sabahlar herkese. Oğlumla ilgili bir rahatsızlığı çok kafaya takmış durumdayım. 4 yaşında. Dün sabah (Pazar günü yani) tuvalette kakasını yaptığında klozette kırmızıya yakın turuncu renkte yağ birikintisi gördüm. O tuvalete oturmadan önce klozetin içinin temiz olduğundan eminim. Panikledim tabiki. Sonra ortalıkta gezerken bi baktım ki kıyafetinin popo Bölgesi turuncu şekilde yine aynı yağla kirlenmiş. İslak mendille temizledigimde de yağ birikintisini net bir şekilde görüyorum. Her gaz cikarisinda çamaşırlarına azimsanmayacak miktarda geliyor.sabah olduğunda hemen hastaneye gideceğiz bu arada. Malesef bayram tatili için ailemizin yanında koydeyiz.kendi doktorumuza da ulaşamadım. Bilgisi olanlar var mı. Daha önce böyle birşey yasadiniz mi.tedavisi nasıl oluyor acaba.gozume uyku girmedi. Bilgisi olan lütfen yardım etsin ve nolur konum tasinmasin çünkü çocuğumla ilgili bu durum şu an benim en büyük derdim. Herkese teşekkür ederim. Hayırlı sabahlar.

Son düzenleme:
oyle bi hastalik belirtisi hiç duymadim
beslenmesinde asiri yagli yemis olabilirmi köy hayati ya sonuçta yada yedigi seylerin asiri degismesi gibi bi durum

Yemesiyle ilgili değişen tek şey yumurta. Marketten değil de bahçede beslenen tavukların yumurtasını yiyor. Kayısı sadece iki üç tane yedi. Ama bu arada ishal falan değil. Bildiğiniz yağ geliyor popodan.

Okudum hemen. Çok teşekkür ediyorum. İyi ki var burası. Herkes birbirinin derdine derman olmaya çalışıyor elinden geldiğince. Yarın umarım doktor bulabiliriz
Ciddi bir şey değilmiş bak yazıda da öyle diyor.
Mutlaka bulursunuz. Zaten önemli bir şey olsa çocuk belli ederdi normal olmazdı ki anlardin. Sakın ol bir kaç saat uyumaya çalış

Doğduğundan beri çok şey atlattık sağlığıyla ilgili o yüzden fazla panikliyorum. Ben de internetten bişeyler bulmaya çalışmıştım. Bağırsaklar yağ emilimi yapmıyor tarzında birsey okudum aklıma en çok yatan o oldu.yasamis birileri de varsa daha net bilgi alırım diye de buraya yazdım. Hepiniz çok sağolun.

Ne tuhaf ya. Hastanede doktor ben anlamam bundan diyor. Poliklinikler kapalı. Nigdedeyim.bilmedigim bir şehir. Hiçbir hastane bugün acil dışında hizmet vermez mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…