Buzdolapları ve Derin Dondurucular Yardıma ihtiyacim var Hanimlar. Bana Yardım edermisiniz Rica Ederim :( ??????

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selamun aleykum hanimlar..

8 Yillik Arcelik No Frost Buzdolabimiz sürekli bozuluyor..

Eşim sürekli servis cagirip tamir ettirio..

Servise verdigimiz parayla nerdeyse bi yenisini alirdik..

Pahali diye almaya korkuyor.

Ama ben kesinlikle almak zorunda oldugumuzu dusunuyorum sürekli bozula bozula birgün hic calismicak.

Bu yüzden arastirma yapiyorum..

Ama bir turlu karar veremedim.

NO Frost hem cok pahali hemde cok ufak..

Aranizda LOW FROST BUZDOLABI BOSCH VEYA SIEMENS KULLANAN VEYA KULLANIPTA MEMNUN KALAN VAR MI HANIMLAR ????

Aleyküm selam
Bence artık yenisi daha mantıklı, haşat olmuş evdeki
Ben profilo kullanıyorum memnunum

Merhabalar bence lg veya samsung alın mükemmel ötesi ürünleri var...

Bende de bosch no frost var. 3yillik cokta memnunum. Modelini bilmiyorum. Ustu camli.

Canım ben de no frost olmayan buzdolabı kullanıyorum. 6 ayını bitirmek üzere ama çok memnunum. Reklam amacıyla değil ama bir site var ve bayilerine göre çok uygun. Garanti, kurma süreci aynı bayiden alır gibi. Hiçbir fark yok yani. Yetkili servis gelip kuruyor. Özelden mesaj atayım sana. Siteyi de incelersen memnuniyet oranının yüksek olduğunu görürsün.

Yani sanırım benim BEKO idi
MemnunuM .birde beyaz eşya azcık şans işi
Şİmdiden hayırlı olsun....

Istedigini arastir beyaz esya sans isi.misal abimin buzdolabi arcelik 10 yildir evliler.1 kere servis gelmedi eve.benimde arcelik hemde 2.750 tl ye aldik.2.yilinda ariza yapti.servis geldi yapti.simdi sikinti yok sukur.ablamin simens buzdolabi.oda 8 yillik evli.birkere sevis girmedi evine.

Sonra baba evimdeki bulasik bakinesi arcelik.rahat 10 yili gecti.hicbir ariza olmadi.

Bu isler sans isi.ben markayla ilgisi oldugunu asla sanmiyorum

Aleyküm selam
Bence artık yenisi daha mantıklı, haşat olmuş evdeki
Ben profilo kullanıyorum memnunum

Profilonun No frost mu cnm?

ben samsung kullanıyorum 1.5 sene oldu çok memnunum

Bende bi ara samsung dusundum ama servis sorunu oldugunu duydum cnm bilemiorumki

fiyatıda o zaman 2.000 tl idi taksitle alınabilir bence takma bu kadar düşünme cnm

Hangi model buzdolabin cnm ?

Cnm esinin bekarligindan kalan bosch buzdolabi no frost mu cnm? Hangi model neden pek memnun degilsin?

Merhabalar bence lg veya samsung alın mükemmel ötesi ürünleri var...

Evet onlarin servis aginin fazla yaygin olmadigini duydum cnm. Bilemiorum

Bende de bosch no frost var. 3yillik cokta memnunum. Modelini bilmiyorum. Ustu camli.

Anladm cnm o modeli gormustum guzel bir buzdolabi biraz pahaliydi ama galiba ama olsn..

Canim bu bahsettigin buzdolabi Low Frost mu memnunmusun temizligi vs nasil cnm ? Ozelden msjini bekliorum cnm

Yani sanırım benim BEKO idi
MemnunuM .birde beyaz eşya azcık şans işi
Şİmdiden hayırlı olsun....

Tsk ederim cnmm

Bende de bosch marka var. Çok memnunum.

Hangi model cnm ?

Haklisin cnm o yuzden ne bileyim tedbir bizden takdir Allahtan artik sansa kaldi ben iyu olani almaya calisicam cnm

esinin bekarligindan kalan bosch buzdolabi no frost mu cnm? Hangi model neden pek memnun degilsin?

No frost evet. Ama modelini bilmiyorum, bi yerinde yazmıyor. Hem küçük hem de iyi soğutmuyor. Sanırım lastikten hava alıyor. İçine koyduğum her şey sırılsıklam çıkıyor. Tamir ettirmektense yenisini almayı düşünüyorum.

Yaaa bosch no frost un problemleri oldugu yazio baska forumda bu yuzden low frost mu alsam die dusunmustum o forumda can dogan die birisi low frost bu dolabini ovuyo tavsiye edio kullanan alanlarda memnun bende bi bayan gozuyle bakmak istemistm cnm bilemedimki simdi

Annemlerin de buzdolabı bosch, şu buzluk kısmı altta olanlardan. Onlar gayet memnun. No frost olmalı o da yanılmıyorsam.

Bosch'un bşr almanya bir de türkiye üretimleri var ülkemizde. Almanya üretimlerinden alırsan sorun çıkmaz. Hatta üzerindeki bir koddan anlaşılıyordu sanırım ama tam hatırlamıyorum. Araştırırsan bulursun. Sorunlu olanlar tr üretimi olanlarmış.

Evet cnm haklisin ama galiba artik hepsi turkiyede uretilio ben bu low frostu cok merak ediorum

Samsung kullanıyorum iç hacmi çok geniş diye 3 küsüre aldık ama buzdolabı işte öveceğim bir tarafı yok nasılsa beyaz eşya şans işi bulaşık makinesi olsa kesinlikle siemens derim

benim buz dolabımın markası bosch.Çok memnunum.hiçbir sıkıntısıyla karşılaşmadım.buz dolabı almadan önce arkadaşım www.fiyatimbu.com diye bir site.istediğiniz ürünü daha uyguna almış oluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…