Aleyküm selam
Bence artık yenisi daha mantıklı, haşat olmuş evdeki
Ben profilo kullanıyorum memnunum
ben samsung kullanıyorum 1.5 sene oldu çok memnunum
fiyatıda o zaman 2.000 tl idi taksitle alınabilir bence takma bu kadar düşünme cnm
Ben bosch kullanıyorum ama eşimin bekarlığından kalma buzdolabı. İdare eder vaziyette çok memnun değilim. O yüzden ben de arayıştayım bu ara.
Gözüm şu modelde,
http://urun.n11.com/buzdolabi/lg-gc...nmARfUaI7gHkjAKDVhFqJhoCTMHw_wcB&gclsrc=aw.ds
Taksitli fiyatı 2500 gibi bişey oluyor. 270 lira civarı da taksidi oluyor. Ödenir bi şekilde her ay tamire vermektense.
Merhabalar bence lg veya samsung alın mükemmel ötesi ürünleri var...
Bende de bosch no frost var. 3yillik cokta memnunum. Modelini bilmiyorum. Ustu camli.
Canım ben de no frost olmayan buzdolabı kullanıyorum. 6 ayını bitirmek üzere ama çok memnunum. Reklam amacıyla değil ama bir site var ve bayilerine göre çok uygun. Garanti, kurma süreci aynı bayiden alır gibi. Hiçbir fark yok yani. Yetkili servis gelip kuruyor. Özelden mesaj atayım sana. Siteyi de incelersen memnuniyet oranının yüksek olduğunu görürsün.
Yani sanırım benim BEKO idi
MemnunuM .birde beyaz eşya azcık şans işi
Şİmdiden hayırlı olsun....
Bende de bosch marka var. Çok memnunum.
Istedigini arastir beyaz esya sans isi.misal abimin buzdolabi arcelik 10 yildir evliler.1 kere servis gelmedi eve.benimde arcelik hemde 2.750 tl ye aldik.2.yilinda ariza yapti.servis geldi yapti.simdi sikinti yok sukur.ablamin simens buzdolabi.oda 8 yillik evli.birkere sevis girmedi evine.
Sonra baba evimdeki bulasik bakinesi arcelik.rahat 10 yili gecti.hicbir ariza olmadi.
Bu isler sans isi.ben markayla ilgisi oldugunu asla sanmiyorum
esinin bekarligindan kalan bosch buzdolabi no frost mu cnm? Hangi model neden pek memnun degilsin?
No frost evet. Ama modelini bilmiyorum, bi yerinde yazmıyor. Hem küçük hem de iyi soğutmuyor. Sanırım lastikten hava alıyor. İçine koyduğum her şey sırılsıklam çıkıyor. Tamir ettirmektense yenisini almayı düşünüyorum.
Yaaa bosch no frost un problemleri oldugu yazio baska forumda bu yuzden low frost mu alsam die dusunmustum o forumda can dogan die birisi low frost bu dolabini ovuyo tavsiye edio kullanan alanlarda memnun bende bi bayan gozuyle bakmak istemistm cnm bilemedimki simdi
Annemlerin de buzdolabı bosch, şu buzluk kısmı altta olanlardan. Onlar gayet memnun. No frost olmalı o da yanılmıyorsam.
Bosch'un bşr almanya bir de türkiye üretimleri var ülkemizde. Almanya üretimlerinden alırsan sorun çıkmaz. Hatta üzerindeki bir koddan anlaşılıyordu sanırım ama tam hatırlamıyorum. Araştırırsan bulursun. Sorunlu olanlar tr üretimi olanlarmış.
Selamun aleykum hanimlar..
8 Yillik Arcelik No Frost Buzdolabimiz sürekli bozuluyor..
Eşim sürekli servis cagirip tamir ettirio..
Servise verdigimiz parayla nerdeyse bi yenisini alirdik..
Pahali diye almaya korkuyor.
Ama ben kesinlikle almak zorunda oldugumuzu dusunuyorum sürekli bozula bozula birgün hic calismicak.
Bu yüzden arastirma yapiyorum..
Ama bir turlu karar veremedim.
NO Frost hem cok pahali hemde cok ufak..
Aranizda LOW FROST BUZDOLABI BOSCH VEYA SIEMENS KULLANAN VEYA KULLANIPTA MEMNUN KALAN VAR MI HANIMLAR ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?